Last Vegas: Banda staříků paří v prvním teaser traileru

Last Vegas: Banda staříků paří v prvním teaser traileru | Fandíme filmu
Morgan Freeman, Michael Douglas, Robert De Niro a Kevin Kline: Čtyři držitelé Oscara si zablbnou v nezávazné pařící komedii.

Chlastací filmy frčí. Momentálně jim vládne trilogie Pařeb, ale se svou troškou do mlýna přispěli i mladíci (Našrot), ženy (Ženy sobě) nebo found footage maniaci (Project X). Teď jsou na řadě důchodci. Protože znáte to, když je vám dneska v Hollywoodu přes padesát, musíte točit týmovky. A když už neunesete těžký kulomet po Slyově boku, může být právě chlastání tou pravou trefou do černého, kterou na stará kolena potřebujete. Holywoodský bonvián Jack Nicholson se oproti prvotním předpokladům nedostavil, nicméně i tak se nám v Last Vegas zřídí sebranka věru prvotřídní. Konkrétně to budou Robert De Niro, Kevin Kline, Morgan Freeman a Michael Douglas. Tedy čtyři držitelé Oscara.

Což je asi na celém filmu to nejzajímavější, že uvidíme čtyři „seriozní pány“ v rolích, ve filmu, ve kterém budou akorát nezřízeně chlastat, sázet a riskovat infarkt při tanci s děvčaty, která by mohla být jejich dcerami. Jinak toho zatím upoutávka moc nepředvedla. Atmosféra je celkem uvolněná, ale krom Freemanova monologu v závěru (ta ledvinka tomu dodává šťávu) jsme zatím neviděli ani vtipy ani se nic nedozvěděli o příběhu. Podle starší synopse kamarádi přilétají do Vegas na Douglasovu rozlučku se svobodou a při té příležitosti se oslavenec a De Niro zakoukají do zdejší zpěvačky. Uvidíme, jak se režisér Jon Turteltaub předvede v dalších upoutávkách, zatím zůstáváme ostražití. Česká premiéra je stanovena na 19. prosince 2013.  

Last Vegas: První teaser trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest