Wonder Woman 3: Gal Gadot potvrdila účast Lyndy Carter

Wonder Woman 3: Gal Gadot potvrdila účast Lyndy Carter | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Představitelka Diany se těší, až znovu nazuje vysoké superhrdinské boty.

Před několika dny, v rámci akce DC FanDome, bylo potvrzeno, že Wonder Woman 3 je skutečně v přípravě. Novinku vedle režisérky Patty Jenkins prezentovala také Lynda Carter. Ta hrála Wonder Woman v televizním seriálu ze 70. let a ve snímku Wonder Woman 1984 se objevila jako legendární amazonská válečnice Asteria. Před časem jsme se také dozvěděli, že se chystá spin-off zasazený do světa Amazonek. Bylo tedy možné, že Lynda Carter měla ve Wonder Woman 1984 jako Asteria pouze nevinné cameo, popřípadě, že tvůrci připravovali půdu pro její větší nasazení právě ve spin-offu.

Když se však Carter objevila po boku Jenkins na DC FanDome, začalo se spekulovat o tom, že Asteria bude vystupovat zkrátka a dobře ve Wonder Woman 3. A teď to vypadá, že to potvrdila samotná Gal Gadot, představitelka amazonské princezny Diany. Reportérka Entertainment Tonight Gadot zastavila na akci magazínu Elle a rovnou jí řekla, že nám filmaři dají to, co jsme vždycky chtěli, tedy Lyndu Carter a Gal Gadot ve společných scénách ve Wonder Woman 3. Na to herečka odpověděla nadšeným „anooooooooo“. Asi nejde úplně vyloučit, že v ruchu mediálního mumraje Gadot reagovala pouze na to, že se bude točit třetí Wonder Woman, ale na první pohled to vypadá, že se skutečně můžeme těšit na setkání obou představitelek mocné superhrdinky v jednom filmu. Tak jsme zvědaví, jak Astoria bude do příběhu zapadat.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Entertainment Tonight

Galerie: 2

Wonder Woman 3: Gal Gadot potvrdila účast Lyndy Carter | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Gal Gadot potvrdila účast Lyndy Carter | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest