Red Notice: Přetahovaná mistrů zlodějů servíruje nový nabitý trailer

Red Notice: Přetahovaná mistrů zlodějů servíruje nový nabitý trailer | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dwayne Johnson, Gal Gadot a Ryan Reynolds se honí za klenoty kolem světa.

Netflix představil nový trailer pro dobrodružný snímek Red Notice, který daleko víc představuje zápletku snímku. Dwayne Johnson jako agent FBI John Hartley pronásleduje Sarah Black, nejhledanější zlodějku světa v podání Gal Gadot. Aby uspěl, hledá pomoc o druhého nejhledanějšího zloděje Nolana Bootha, ztvárněného Ryanem Reynoldsem. Situace se výrazně zkomplikuje, když se Sarah povede Johna falešně očernit jako dalšího zločince. Na dopadení vychytralé zlodějky tak už nezávisí jen úspěch Johnovy mise, ale také očištění jeho jména.

Dosavadní upoutávky mi přišly poněkud klaustrofobické, jako by nám produkce ukazovala pouze záběry ze studia. Nový trailer už v tomhle směrů o něco „světovějším“ dojmem, i když je stále patrné, že se točilo hodně před zeleným pozadím a snímku prostě chybí rozmach, jakým se chlubí třeba bondovky. Ale alespoň do určité míry je to určitě dané natáčením během pandemie. Zdá se, že chemie mezi postavami by nicméně snad nakonec mohla fungovat, tak snad nás čeká slušná akční komedie.

Když Interpol vyhlásí Rudé oznámení (Red Notice), jde o zatykač nejvyšší možné platnosti, vydávaný pro ty nejnebezpečnějších mezinárodní zločince. Takto označené kriminálníky loví špičkový přeborník FBI na profilování pachateů, John Hartley (Dwayne Johnson). Celosvětové pronásledování jej uvrhne přímo doprostřed odvážného loupežného plánu, kdy je donucený spojit síly s nejlepším zlodějem umění Nolanem Boothem (Ryan Reynolds), aby dopadl celosvětově nejhledanější zlodějku umění, „Střelkyni“ (Gal Gadot). Začíná tak vysokoobrátkové dobrodružství, jež trojici pošle kolem světa, na taneční parket, do odlehlé věznice, do džungle a ze všeho nejhůř – do vzájemné společnosti. Režíroval Rawson Marshall Thurber, datum premiéry je stanoveno na 12. listopadu.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 6

Red Notice: Přetahovaná mistrů zlodějů servíruje nový nabitý trailer | Fandíme filmu Red Notice: Přetahovaná mistrů zlodějů servíruje nový nabitý trailer | Fandíme filmu Red Notice: Přetahovaná mistrů zlodějů servíruje nový nabitý trailer | Fandíme filmu Red Notice: Přetahovaná mistrů zlodějů servíruje nový nabitý trailer | Fandíme filmu Red Notice: Přetahovaná mistrů zlodějů servíruje nový nabitý trailer | Fandíme filmu Red Notice: Přetahovaná mistrů zlodějů servíruje nový nabitý trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest