Aquaman 2: Jason Momoa při natáčení utrpěl četná zranění

Aquaman 2: Jason Momoa při natáčení utrpěl četná zranění | Fandíme filmu
Warner Bros.
Představiteli vládce moří se nestalo nic život ohrožujícího, ale nepříjemné operaci se nevyhne.

Natáčení Aquamana a ztraceného království (Aquaman and the Lost Kingdom) pokračuje, avšak neobešlo se bez nepříjemné daně, již si proces vyžádal. Představitel hlavní role Jason Momoa položil na oltář úspěchu vlastní tělo. V talk show Ellen DeGeneres odhalil řadu více či méně nepříjemných zranění, které už mu pokračování Aquamana způsobilo. Už má za sebou kýlu nebo blokádu žeber. Avšak co zní daleko nejhůř, je poranění oka. Momoovi se do oka dostaly nějaké nečistoty, které mu oko natolik poškrábaly, že jej čeká operace. Herec žertuje, že už ve svých 42 letech prostě stárne, ale zároveň se dušuje, že za to všechny potíže stojí a výsledek bude parádní.

K obsazení snímku se před časem přidali tři další herci. Jani Zhao hraje tajemnou postavu jménem Stingray. Je to postava vytvořená speciálně pro film a není zřejmé, zda je kladná nebo záporná. Indya Moore (Pose) hraje postavu jménem Karshon. Původem jde o postavu z Green Lanterna, jež vznikla už v roce 1963. A pozor – původně to byl žralok, který po zásahu radiace získal inteligenci a telepatické síly. A pak je tu ještě Vincent Regan (300, Ghost Rider 2), který dostal roli Atlana, pradávného vládce Atlantidy. V prvním Aquamanovi roli ztvárnil Graham McTavish, ale z nějakého důvodu byla role přeobsazena.

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. Jason Momoa se vrací jako Aquaman, Amber Heard jako Mera, Yahya Abdul-Mateen II jako Black Manta, Dolph Lundgren jako Nereus a Patrick Williams jako Orm. Nově obsazený byl do zatím blíže neurčené role Pilou Asbæk.. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 15.12. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: Ellen DeGeneres, The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest