The Batman: Nový krátký film o filmu

The Batman: Nový krátký film o filmu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Každá rvačka, do které se zapojí, bude pro Batmana osobní. K zákulisnímu videu přibyl také nový teaser.

Víkendové lákání na nového The Batmana, to nebyl jen skvěle přijatý trailer. Vedle něj byl na akci DC FanDome uvolněný také krátký film o filmu. V tom promlouvají tvůrci a vidíme, jak se točila celá řada scén. Ve videu je krásně patrné, že se při natáčení prakticky nepoužívalo zelené pozadí a digitální triky. Co filmaři svedli vytvořit přímo před kamerou, to také vytvořili. Právě díky tomu víkendový trailer mohl působit tak hmatatelně, jak působil.

Režisér Matt Reeves dokonce hovoří o tom, že jeho zpracování Netopýřího muže je jiné právě v tom, jak se drží nohama na zemi. V tom směru by mne docela zajímalo, jak vnímá Reeves Nolanova Temného rytíře. Protože ten opravdu extrémně dbal na to, aby se oprostil od většiny fantaskních elementů a byl hodně ukotvený v realitě. Tak buď pan režisér Nolanovo dílo tak trochu opomíjí, anebo je přesvědčený, že jeho ztvárnění bude ještě uvěřitelnější. Tak uvidíme, jak to nakonec bude.

Krom featurettu byl zveřejněný také nový teaser. V tom nejsou žádné nové záběry, nicméně sestřih těch stávajících s novou hudbou je fajn.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích dorazí Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 3. března 2022.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 3

The Batman: Nový krátký film o filmu | Fandíme filmu The Batman: Nový krátký film o filmu | Fandíme filmu The Batman: Nový krátký film o filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest