Indiana Jones 5: Poslední fotky z natáčení vyvolávají bouřlivé spekulace

Indiana Jones 5: Poslední fotky z natáčení vyvolávají bouřlivé spekulace | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Harrison Ford a Phoebe Waller-Bridge jsou na scéně. Ale je to jejich okolí, které fanoušky šokuje.

Natáčení Indiany Jonese 5 pokračuje na italské Sicílii. Dál se točí v exteriérech a dál tak na veřejnost unikají fotky z natáčení. A ty nové jsou zatím asi ty nejdivočejší, jaké nám celé dosavadní natáčení přineslo.

Objevily se dva druhy fotek. Na jedněch ještě není nic tak zvláštního. Zřejmě právě došlo k nějaké eskapádě. Indy (Harrison Ford) má na sobě padák, sedí na zemi a nová hrdinka v podání Phoebe Waller-Bridge mu pomáhá na nohy. Zřejmě havarovali (nebo alespoň Indy havaroval), což celkem normálně zapadá mezi divočiny, do jakých se populární archeolog obvykle pouští.

Pak jsou tu ale zbývající fotografie. A jsou to právě ty, které vyvolávají řadu otázek. Na fotkách totiž můžeme vidět jednotku antických bojovníků! V plné zbroji, se štíty a v brněních, dokonce ve starobylé veslici. Fanoušci okamžitě začali spekulovat, co to vlastně vidíme. Část diváků automaticky začala fotky spojovat s nedávnou zprávou o tom, že ve filmu dojde k cestování v čase. Pravdou nicméně je, že na žádném z dostupných snímků nevidíme vojáky a Indyho ve společném záběru. Je tedy docela dobře možné, že se na jednom místě točí dvě různé scény, kdy sekvence s antickými bojovníky může být pouze nějaký flashback, historická vsuvka, jež osvětlí něco z příběhu v současnosti.

Každopádně na fotky koukněte a dejte vědět, co si o nich myslíte. Více fotek najdete u Daily Mailu.

Indiana Jones 5 znovu představí Harrisona Forda jako populárního lovce pokladů, jenž se 28. 7. 2022 po čtrnáctileté pauze ještě jednou vrátí, aby (zřejmě) uzavřel současnou sérii dobrodružných příběhů. Režíruje James Mangold. Dále hrají Phoebe Waller-Bridge, Thomas Kretschmann, Mads Mikkelsen, Boyd Holrook, Toby Jones, Antonio Banderas a Shaunette Renée Wilson. Hudbu složí John Williams.

Titulní foto je ilustrační

Zdroj: Daily Mail

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest