Batgirl: Ve snímku bude vystupovat i Batman

Batgirl: Ve snímku bude vystupovat i Batman | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
K tomu jsou tu nové fotky a plakáty k filmu The Batman. S Batmanem, Ridlerem a Selinou Kyle.

Jedním z chystaných snímků ze stáje DC je Batgirl, kterou pro službu HBO Max natočí Adil El Arbi a Bilall Fallah, režiséři Mizerů 3 nebo Ms. Marvel. Byli to právě režiséři, kdo prozradil, že se ve snímku objeví i samotný Batman! V rozhovoru pro belgický magazín VRTNWS pánové potvrdili, že temný rytíř v jejich chystaném filmu vystupovat bude. Když byli dotázaní na to, který, tak se smíchem odpověděli, že „ten pravý“.

A teď koho tím pánové mysleli. V létě bylo odhaleno, že v Batgirl bude vystupovat J.K. Simmons jako komisař Gordon. To by mohlo naznačovat, že oním „pravým“ Batmanem bude Ben Affleck, který vystupoval se Simmonsem společně v Justice League. Dříve to vypadalo, že Affleck s batmanovskou kariérou končí, nicméně po natáčení The Flashe se nechal slyšet, že si produkci užil. Takže kdo ví, třeba mu The Flash vrátil chuť k superhrdinství natrvalo a do budoucna mu nebude vadit vystupovat jako tu a tam jako vedlejší postava ve filmech někoho cizího.

Na druhou stranu je pravda, že součástí stejného provázaného světa jako Affleck (a tím pádem i Simmons) bude od snímku The Flash ještě Batman v podání Michaela Keatona! A o něm se v minulosti tradovalo, že by se v budoucnosti mohl objevovat ve větším počtu komiksových DC filmů a působit tam jako určité pojivo, podobně jako například Samuel L. Jackson ve starších marvelovkách. Tak že by oním „pravým“ Batmanem byl právě on? Jako nepravděpodobný kandidát se jeví snad pouze Robert Pattinson, protože jeho snímek prozatím zůstává od zbytku DC univerza kompletně stranou.

Na závěr se koukněte ještě dolů do galerie, kde na vás čekají nejnovější fotky a plakáty ze snímku The Batman. Předznamenávají zítřejší fanouškovskou akci DC FanDome, kde The Batman slavnostně odhalí nový trailer.

Batgirl je jednou z nejpopulárnějších ženských hrdinek ze světa DC komiksu. Identitu užívala řada žen, nejčastěji Barbara Gordon. Nejdříve se Barbara objevovala čistě jako dcera komisaře Gordona, později se z ní stala maskovaná bojovnice se zločinem. V klíčovém příběhu se zotavila z vážného zranění páteře, které jí způsobil Joker, a kvůli kterému byla dlouhé roky upoutána na invalidní vozík. Znovu pak začala chodit a znovu oblékla kostým Batgirl, avšak trauma z paralyzujícího zranění ji stále budí ze sna. V hlavní roli Leslie Grace, jako komisař Gordon vystupuje J.K. Simmons. Scénář chystaného filmu napsala Christina Hodson, režírují Adil El Arbi a Bilall Fallah. Snímek je určen exkluzivně pro streamovací službu HBO Max.

Foto je ilustrační

Zdroje: Warner Bros., VRTNWS

Galerie: 5

Batgirl: Ve snímku bude vystupovat i Batman | Fandíme filmu Batgirl: Ve snímku bude vystupovat i Batman | Fandíme filmu Batgirl: Ve snímku bude vystupovat i Batman | Fandíme filmu Batgirl: Ve snímku bude vystupovat i Batman | Fandíme filmu Batgirl: Ve snímku bude vystupovat i Batman | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest