Černý telefon: Horor o zvrhlém únosci dětí v prvním traileru

Černý telefon: Horor o zvrhlém únosci dětí v prvním traileru | Fandíme filmu
Blumhouse
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si první upoutávku na novinku od tvůrců mrazivého Sinisteru.

Po tom, co se režisér Scott Derrickson nepohodl s Marvelem na tom, jak by měl vypadat Doctor Strange 2, odešel namísto toho točit horor Černý telefon (The Black Phone), co už delší dobu připravoval se svým tradičním parťákem C. Robertem Cargillem. Snímek natočený na motivy povídky Joe Hilla pojednává o uneseném chlapci, kterému ze zajetí pomáhají duchové předchozích obětí jeho věznitele.

Šéf studia Blumhouse, jež snímek produkuje, se nedávno nechal slyšet, že jde z jeho pohledu o nejstrašidelnější film, jaký kdy studio připravilo. Po zveřejnění prvního traileru je nicméně třeba říct, že Jason Blum buď zkrátka marketingově přeháněl, má hodně jiný vkus než já, anebo se jen traileru nedaří zachytit pořádně podstatu filmu. Protože jakkoliv film vůbec nevypadá v traileru špatně, děsivost jsem nezaznamenal. Ale to vůbec nevadí, protože i tak zřejmě bude na co koukat.

Ethan Hawke je v roli únosce správně znepokojivý. Mladý kluk je dostatečný sympaťák na to, abyste mu chtěli fandit. Snaha jeho nejlepší kamarádky o jeho záchranu dodává snímku potřebné srdíčko. Snímek je (soudě dle traileru) pěkně natočený a plánování útěku za pomoci mrtvých obětí působí poutavě.

Krom Hawka ve snímku vystupují Mason Thames, Jeremy Davies, James Ransone nebo Madeleine McGraw. Film bude v českých kinech uvedený 27. ledna 2022.

Podklady a foto: Blumhouse

Galerie: 4

Černý telefon: Horor o zvrhlém únosci dětí v prvním traileru | Fandíme filmu Černý telefon: Horor o zvrhlém únosci dětí v prvním traileru | Fandíme filmu Černý telefon: Horor o zvrhlém únosci dětí v prvním traileru | Fandíme filmu Černý telefon: Horor o zvrhlém únosci dětí v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest