Pups Alone: Blíží se psí variace na Sám doma, pusťte si trailer

Pups Alone: Blíží se psí variace na Sám doma, pusťte si trailer | Fandíme filmu
Saban Films
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pasti na zloděje (pod vedením Dolpha Lundgrena) tentokrát nasadí smečka mluvících psů.

Zápletka vánoční klasiky Sám doma je hrozně vděčná. Malý klučina zůstane bez rodičů v domě zrovna ve chvíli, kdy se celé sousedství chystají vykrást zloději. Je na klučinovi, aby barák proti útočníkům ochránil. Komediální souboj se dočkal více či méně zdařilých pokračování, látkou se kdekdo inspiroval. Některé filmy značně doslova.

Už před lety tady byl snímek Alone for Christmas, kde dům hájil pes, a teď se dost podobná látka opakuje ve snímku Pups Alone (zhruba „Štěňata sama doma“). Tahákem tentokrát má být to, že díky speciálnímu vynálezu si psi rozumí s lidmi (minimálně některými) a v domě plném nejrůznějších udělátek umějí řadu z nich kreativně používat.

Lidskými hrdiny jsou vynálezce a jeho dcera, kteří se přistěhují na novou adresu. Geniální vědec vymyslel speciální obojek, jenž dovede překládat psí myšlenky do slov. To se dozví úskočný soused (Dolph Lundgren), jenž se rozhodne, že obojek musí získat pro sebe. Proto vědátora s dcerou vylákána dovolenou v horách, aby mezitím jeho nohsledi měli klid ke vniknutí do domu. To ale ještě netuší, že domácnost hlídá smečka chytrých psů.

Ty namluvili Rob Schneider, Jerry O'Connell, Jennifer Love Hewitt, Malcolm McDowell nebo Danny Trejo. Film zrežíroval Alex Merkin a na VOD bude uvedený 23. listopadu.

Podklady a foto: Saban Films

Galerie: 6

Pups Alone: Blíží se psí variace na Sám doma, pusťte si trailer | Fandíme filmu Pups Alone: Blíží se psí variace na Sám doma, pusťte si trailer | Fandíme filmu Pups Alone: Blíží se psí variace na Sám doma, pusťte si trailer | Fandíme filmu Pups Alone: Blíží se psí variace na Sám doma, pusťte si trailer | Fandíme filmu Pups Alone: Blíží se psí variace na Sám doma, pusťte si trailer | Fandíme filmu Pups Alone: Blíží se psí variace na Sám doma, pusťte si trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest