Slumber Party Massacre: Pařící studentky zabíjí velký vrták

Slumber Party Massacre: Pařící studentky zabíjí velký vrták | Fandíme filmu
SyFy
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si trailer nové vyvražďovačky, kde krev teče proudem.

Snímek Slumber Party Massacre z roku 1982 je tak trochu kultovka. Svůj status snímek získal dost možná díky polonahým slečnám, co se v něm producírovaly, popřípadě kvůli tomu, že hororový zabiják ke svému řádění využíval vrtačky, což nebylo úplně běžné. Na svou dobu (a navzdory nahotě) byl také snímek označovaný za poměrně podvratný, až feministický.

Aktuálně se blíží premiéra remaku, který připravuje stanice SYFY, známá například pro svou sérii Sharknado. Uvidíme, zda se tvůrci opět pokusí podvracet žánr nebo klást důraz na ženské motivy, zápletka každopádně bude klasicky slasherová. Parta holek se rozhodne společně strávit pohodový večer. Party se však promění v krvavou lázeň, když na ni vtrhne psychotický sériový vrah s obřím vrtákem.

Režíruje Danishka Esterhazy (seriál Vagrant Queen), scénář napsala Suzanne Keilly, jež se podílela na seriálu Ash vs Evil Dead. V hlavních rolích Hannah Gonera, Frances Sholto-Douglas, Mila Rayne, Alex McGregor, Reze-Tiana Wessels, Michael Lawrence Potter a Rob Van Vuuren. Premiéra je stanovena na 16. října.

Podklady a foto: SyFy

Galerie: 4

Slumber Party Massacre: Pařící studentky zabíjí velký vrták | Fandíme filmu Slumber Party Massacre: Pařící studentky zabíjí velký vrták | Fandíme filmu Slumber Party Massacre: Pařící studentky zabíjí velký vrták | Fandíme filmu Slumber Party Massacre: Pařící studentky zabíjí velký vrták | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest