Encanto: Nová roztančená disneyovka nás bere do domu plného magie

Encanto: Nová roztančená disneyovka nás bere do domu plného magie | Fandíme filmu
Disney
Pusťte si nejnovější upoutávku na dobrodružství o kouzelné rodině, jejíž budoucnost může zachránit jen zcela nekouzelná mladší dcera.

Disney a Pixar letos už stačili v Česku nabídnout melancholickou Duši, dobrodružnou Rayu a draka a italským sluncem prozářeného Lucu. Teď je na řadě hudební a kouzelné Encanto, které nás pro změnu zavede do latinské Ameriky. Bohužel, ani po nejnovější upoutávce si bohužel nedokážu pomoci a snímek na mne v tuhle chvíli působí trochu křečovitě. Že až moc tlačí na pilu, všechno je extrémně roztančené, živé, neposedné, plné dalších a dalších hejblátek. Třeba to v dokončeném filmu všechno bude působit daleko uceleněji, ale zatím je to na můj vkus neučesané třeštění. Jak zatím snímek působí na vás? Dejte vědět v komentářích.

Oficiální synopse českého distributora říká: Film Encanto z dílny Walt Disney Animation Studios vypráví příběh neobyčejné rodiny Madrigalových. Madrigalovi žijí ukryti v kouzelném domě v pulzujícím městečku v kolumbijských horách, na podivuhodném a očarovaném místě zvaném Encanto. Kouzlo Encanto způsobilo, že každé dítě v rodině má jedinečný dar, od nadlidské síly až po schopnost léčit. Obdařeno je každé dítě kromě jediné dívky jménem Mirabel. Magie obklopující Encanto se začne vytrácet a Mirabel zjistí, že právě ona by mohla být poslední nadějí své výjimečné rodiny.

V hlavních rolích v originále hrají Stephanie Beatriz (Brooklyn 99), John Leguizamo (Carlitova cesta), Diane Guerrero (Orange is the New Black) nebo Wilmer Valderrama (seriál Od soumraku do úsvitu). Co mi dává naději, že by se snímek nakonec mohl povést, je ústřední tvůrčí duo. Byron Howard zrežíroval Bolta, Na vlásku a Zootropolis. A Jared Bush napsal Zootropolis a Odvážnou Vaianu. Snímek v českých kinech uvidíme 25.11. Na scénáři se podílel také Lin-Manuel Miranda (Hamilton), jenž je zároveň autorem písní.

Podklady a foto: Falcon a Disney

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest