Není čas zemřít: Finální trailer nové bondovky je skutečně opulentní

Není čas zemřít: Finální trailer nové bondovky je skutečně opulentní | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 8 obrázků
Závěrečnému dobrodružství Daniela Craiga bude předcházet dokument o jeho dosavadní agentské kariéře.

Finální upoutávky potvrzují to, co se ve spojitosti s Bondem řeší už několik týdnů: Termín premiéry pro Není čas zemřít se nikterak neodkládá a stále se počítá s tím, že snímek uvidíme 30. září, tak jak je to po několika předchozích odkladech už delší dobu naplánováno.

To ale není ani zdaleka všechno. Dvojice ultimátních trailerů především slibuje luxusní divácký zážitek. Bond mezi akčními filmy vždycky dokázal vytvořit dojem něčeho výjimečného a platí to i pro finální dobrodružství Daniela Craiga. Z obou videí stříká nejen napětí a elegantní vizuál, ale i hutná osudovost. Tvůrci si dávají záležet na tom, abychom věděli, že tenhle film je pro Craiga poslední a končí tak jedna celá éra, po níž může být všechno úplně jinak. Akce vypadá parádně, záporák v podání Ramiho Maleka je zlověstný, Blofeld (Christoph Waltz) je i za mřížemi pořád mistr manipulátor a Madelaine Swan (Léa Seydoux) působí jako někdo, kdo by chladnému Bondovi mohl zlomit srdce. Prostě po všech směrech trailery slibují hutný špionážní epos, jak se u agenta 007 sluší a patří.

 Aby toho nebylo málo, zveřejněný byl ještě trailer na nový dokument Being James Bond. Snímek bude mít 45 minut, uvede jej Apple TV+ a bude pojednávat o kariéře Daniela Craiga v roli agenta s povolením zabíjet. Fanoušci se mají těšit na dosud nezveřejněné záběry a na hovory Craiga s producenty Barbarou Broccoli a Michaelem G. Wilsonem.

James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. Bond se během vyšetřování dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií. Česká premiéra je stanovena na 30. 9. 2021.

Podklady a foto: MGM, Apple TV+

Galerie: 9

Není čas zemřít: Finální trailer nové bondovky je skutečně opulentní | Fandíme filmu Není čas zemřít: Finální trailer nové bondovky je skutečně opulentní | Fandíme filmu Není čas zemřít: Finální trailer nové bondovky je skutečně opulentní | Fandíme filmu Není čas zemřít: Finální trailer nové bondovky je skutečně opulentní | Fandíme filmu Není čas zemřít: Finální trailer nové bondovky je skutečně opulentní | Fandíme filmu Není čas zemřít: Finální trailer nové bondovky je skutečně opulentní | Fandíme filmu Není čas zemřít: Finální trailer nové bondovky je skutečně opulentní | Fandíme filmu Není čas zemřít: Finální trailer nové bondovky je skutečně opulentní | Fandíme filmu Není čas zemřít: Finální trailer nové bondovky je skutečně opulentní | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest