Conan píše Conana

Conan píše Conana | Fandíme filmu
Jason Momoa připravuje scénář k pokračování barbarské fantasy.

Žijeme ve světě, kde se rakouský kulturista může stát hercem, posléze kalifornských guvernérem a pak znovu hercem. Proto asi není ani překvapením, když mnohými bitvami ostřílený barbar vymění svůj meč a štít za pero a papír, usedne ke stolu a začne psát druhý díl filmu, ve kterém sám hraje. I když stále nevíme, jak dopadlo první dobrodružství reinkarnovaného Conana (přiřítí se do kin za týden), hlavní hvězda filmu Jason Momoa už přemýšlí o dvojce. A nezůstalo u pouhých řečí, server Craveonline uvedl zprávu, že Momoa už hotový scénář předal pohlavárům ve studiu Lionsgate. „Dvojku jsem napsal já. Čekáme, jestli se studi bude líbit“, prohlásil Momoa. A také prozradil nějaké podrobnosti o příběhu.

„Příběh je inspirovaný ze tří různých zdrojů, protože nechceme opakovat něco, co už fanoušci znají. Takže se dá říct, že jde především o adaptaci postavy. A napodruhé bych chtěl do filmu dostat víc mystických příšer. Chtěli jsme je mít už v prvním Conanovi, ale nedávno tu byl Souboj titánů a navíc s naším rozpočtem nešlo udělat triky na potřebné úrovni, a tak jsme ty peníze raději investovali jinam. Víc bych k druhému dílu říkat nechtěl, snad jen to, že Conana už známe, a tak bude dvojka především o záporákovi, o tom, co s Conanem dokáže udělat a o tom, kam bych chtěl Conana dál posunout. Ne vážně, kolik herců může říct, že je součástí tvůrčího procesu, a že jsou sami fanoušky své postavy? Je to prostě nádhera. A chci natočit kur.a dobrej film o Conanovi"! (volný překlad z rozhovoru pro server Crave online).

No, tato silácká slova musí přesvědčit každého o tom, že Momoa se do role barbara zamiloval a pokusí se přinést nám divákům, co největší podívanou. Smělé plány o dvojce může ale rychle zhatit jedna věc - prázdná kina při prvním dílů. Jestli se film finančně nepředvede v tom nejlepším světle a hlavně pokud se nezaplatí, Jasonův sen se rychle rozplyne. A to bychom my, barbaru chtivý a fantasy milující fanoušci, nechtěli.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest