Armáda lupičů: Netflix rozjíždí v Praze velkou světovou loupež - trailer

Armáda lupičů: Netflix rozjíždí v Praze velkou světovou loupež - trailer | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Ještě před zombíky Zacka Snydera tu bylo vykrádání sejfů v Evropě.

Zombie akce Armáda mrtvých Zacka Snydera staví širší zombie univerzum provázaných filmů. Z nějakého důvodu však prvním snímkem po Snyderově prvotním odpalu bude snímek Armáda lupičů, který se zombií prakticky vůbec netýká. Novinka skoro působí dojmem, že se producentům tak zalíbila postava kasaře Dietera (Matthias Schweighöfer), že s ní prostě stůj co stůj chtěli natočit ještě jeden snímek. Dalším pojítkem s předchozím filmem je to, že se série bankovních loupeží může v Evropě uskutečnit díky tomu, že je svět zaneprázdněný sledováním rozpuku zombie nákazy v USA. A v nové upoutávce se také dozvídáme, že Trezory paří Tanakovi (Hiroyuki Sanada), tedy stejnému muži, kterému patřil také trezor v Armádě mrtvých v Las Vegas).

Nově zveřejněný trailer snímek vykresluje jako svižnou loupežnou zábavu. Jsme ve společnosti partičky různorodých kriminálníků a Dieter je pořád vykulený a nadšený, tak jak jej známe ze Snyderova snímku. Našince navíc určitě potěší nápisy v češtině a povědomé pražské kulisy.

V novém snímku na Dietera čeká životní dobrodružství, když jej tajuplná žena naverbuje do své party složené z těch nejhledanějších zločinců. Skupina se pokusí postupně v řadě za sebou rozlousknout napříč Evropou několik sejfů, o kterých se traduje, že jsou naprosto nedobytné.

V hlavní roli se jako Dieter vrací Matthias Schweighöfer, jenž zároveň snímek také zrežíroval. Obsazení doplňují Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, Guz Khan a Jonathan Cohen. Námět připravil Zack Snyder společně s Shayem Hattenem (Armáda mrtvých, John Wick 3), jenž následně napsal scénář. Snímek dorazí na Netflix 29. října.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 3

Armáda lupičů: Netflix rozjíždí v Praze velkou světovou loupež - trailer | Fandíme filmu Armáda lupičů: Netflix rozjíždí v Praze velkou světovou loupež - trailer | Fandíme filmu Armáda lupičů: Netflix rozjíždí v Praze velkou světovou loupež - trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest