Rychle a zběsile 10 a 11 jsou podle režiséra Lina dvě kapitoly jednoho filmu

Rychle a zběsile 10 a 11 jsou podle režiséra Lina dvě kapitoly jednoho filmu | Fandíme filmu
Universal Pictures
Pusťte si pokažené scény z Rychle a zběsile 9.

Rychle a zběsile 9 aktuálně dorazilo na Blu-ray a režisér Justin Lin mluví s novináři. Collider se jej zeptal na to, zda se budou devítka a desítka točit naráz, jak před časem uváděl Tyrese Gibson, představitele Romana. Na to Lin odpověděl, že ambice a realita jsou dvě různé věci. Do situace můžou promluvit trable ze skutečného světa. A Lin si nechce ukousnout příliš velké sousto. Chce točit tak, aby to pro výsledný snímek bylo co nejpřínosnější. Natáčení dvou filmů naráz je pro studio ekonomicky výhodnější, ale je to časově extrémně náročné. A pokud má kupříkladu produkce obavy z průtahů kvůli pandemii koronaviru, tak je v současnosti určitě rozumné točit dva filmy zvlášť, aby ten druhý zbytečně nebrzdil premiéru toho prvního, pokud by se čas před kamerou začal neplánovaně prodlužovat.

Zároveň Justin znovu potvrdil, že poslední (údajně poslední) dva filmy ságy opravdu budou dvě kapitoly jednoho příběhu, jak se dosud uvádělo. Proto otázky na souběžné natáčení dávají smysl. Lin k situaci dodává, že je nadmíru spokojený, protože v minulosti s každým dalším snímkem pokračování nikdy nebylo zaručeno. Tvůrci si jej museli zasloužit úspěchem nejnovějšího dílu ságy v pokladnách. A teď autoři s jistotou vědí, že budou točit dva další filmy.

Rychle a zběsile 10 by do kin mělo dorazit 6. 4. roku 2023. Zatím se můžete podívat na pokažené záběry z Rychle a zběsile 9:

Foto: Universal

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest