Podfukáři: Černý kůň letošního léta

Podfukáři: Černý kůň letošního léta | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Jeden z nejlépe obsazených blockbusterů letošního léta ohromuje bombastickými trailery. Pojďte se Now You See Me podívat na zoubek.

Hvězdnými jmény nabitá novinka režiséra Louise Leterriera (Hněv titánů, Utržený ze řetězu) Now You See Me (česky Podfukáři), nám tak trochu unikala mezi prsty. A protože česká a slovenská premiéra filmu je už za měsíc (přesněji 13. června), tak jsme pro vás našli několik důvodů, proč by tento heist thriller rozhodně neměl ujít vaší pozornosti.

Děj filmu se zaměřuje na čtveřici profesionálních iluzionistů, kteří si říkají Four Horsemen. Vedle svého dokonale odehraného představení, se iluzionisté ještě specializují na poněkud jiný a zvláštní druh „zábavy“. A tím jsou pozoruhodné bankovní loupeže, jež jsou zaměřeny na úspory zkorumpovaných finančních magnátů. Během svých vystoupení před kamerami a zraky publika kouzelná čtyřka nejenže ukradne peníze z přísně hlídaných prostorů, ale navíc je ještě rozdá mezi šokované diváky. Velkorysým kouzelníkům však za tyto ušlechtilé skutky začíná šlapat na paty FBI a situace se přiostřuje.

V hlavních rolích iluzionistů se na plátně sejdou Jesse Eisenberg, Woody Harrelson (oba hráli v Zombielandu), Isla Fisher (Nesvatbovi) a Dave Franco (21 Jump Street). Nicméně svou pozornost si také určitě zaslouží Mark Ruffalo, jako agent FBI, Morgan Freeman, jakožto iluzionista ve výslužbě nebo Michael Caine, který kouzelníkům jejich šarády sponzoruje.

Na produkci se podílí dynamické duo Alex Kurtzman a Roberto Orci (Star Trek), na scénáři se vyřádila trojice Ed Solomon (Muži v černém), Baz Yakin (Princ z Persie) a nováček Edward Ricourt. Rozpočet je odhadován na 70 milionů dolarů. Natáčení probíhalo v Las Vegas, New Orleans, New Yorku a v Paříži. Údajně má jít o jakousi směs Dannyho parťáků a Obvyklých podezřelých, což sami uvidíte v playlistu, kde na vás čeká několik videí, včetně nejnovějšího čtyřminutového klipu. Do galerie jsme pak přihodili filmové plakáty. Co vy na to, vydobude si Now You See Me v nabité konkurenci své místo na slunci?

Podfukáři: Trailery, klipy a další lákadla

Podfukáři

10.06.2013 | USA, Francie
Akční, Komedie, Dobrodružný, Krimi, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 3

Podfukáři: Černý kůň letošního léta | Fandíme filmu Podfukáři: Černý kůň letošního léta | Fandíme filmu Podfukáři: Černý kůň letošního léta | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest