Nový Šílený Max se odkládá

Nový Šílený Max se odkládá | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Furiosa bude největší film, jaký se kdy v Austrálii točil. Nový termín premiéry má také kingovka Prokletí Salemu.

Po úspěchu Šíleného Maxe: Zběsilé cesty bylo vzápětí potvrzeno, že šílený alchymista George Miller dostane příležitost zrežírovat ze svého postapokalyptického světa další film. Jeho přípravy se bohužel protáhly, když se nejprve Miller hádal se studiem Warner o peníze, pak odešel natáčet Three Thousand Years of Longing a ještě věci zkomplikovala pandemie.

Nakonec nový snímek skutečně vznikne, ale potížím ještě není konec. Premiéry byla jeden čas oznámena na rok 2023, ale počkáme si déle. Warner čerstvě vzkázal, že film uvidíme 24. května 2024. Dle dostupných informací půjde o největší projekt, jaký kdy byl v Austrálii realizovaný, a to se tam v minulosti točila pokračování Matrixu, Thor: Ragnarok, Shang-Chi nebo Piráti z Karibiku 5. Snímek by měl do australské ekonomiky nalít alespoň čtvrt miliardy amerických dolarů. Nový film se bude jmenovat Furiosa a bude vyprávět o mládí válečnice, kterou ve Zběsilé cestě ztvárnila Charlize Theron. V její mladší podobě ji ztvární Anya Taylor-Joy (Dámský gambit). K ní se připojili Chris Hemsworth (Thor) a Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Watchmen, The Matrix Resurrections). George Miller film napsal i zrežíruje.

Krom Furiosy Warner oznámil ještě jeden termín. Nová adaptace kingovky Prokletí Salemu bude uvedena 9. září 2022. V románu z roku 1975 se Stephen King zaměřil na upíry, kteří trápí obyvatele v jednom městečku v Nové Anglii. Tam se po letech vrací spisovatel, aby tam načerpal inspiraci pro nový román. Namísto poklidného vysedávání za psacím strojem musí dát dohromady nesourodou partičku, která se krvežíznivému monstru zkusí postavit. Zatím jsme se dočkali zpracování ve formě minisérie, nově vzniká celovečerní film od Garyho Daubermana, scenáristy filmů ze světa V zajetí démonů. V hlavních rolích budou vystupovat Lewis Pullman, Makenzie Leigh, Bill Camp, Spencer Treat Clark, Alfre Woodard a William Sadler.

Foto je ilustrační - Mad Max: Zběsilá cesta

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Nový Šílený Max se odkládá | Fandíme filmu Nový Šílený Max se odkládá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest