C'mon C'mon: Joaquin Phoenix ve své první roli po oscarovém Jokerovi

C'mon C'mon: Joaquin Phoenix ve své první roli po oscarovém Jokerovi | Fandíme filmu
A24
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer nového dramatu, v němž Phoenix ztvárnil diametrálně odlišnou postavu.

Joaquin Phoenix byl už čtyřikrát nominovaný na Oscara. Teprve za Jokera jej proměnil. Snímek měl navíc velké tržby a těšil se vysoké divácké popularitě. Filmoví fandové jsou tak o to zvědavější, co předvede herec příště. Rozpracovaných má hned několik projektů. Představí se jako Napoleon Bonaparte ve filmu Kitbag Ridleyho Scotta a s hororovým mágem Arim Asterem chystá novinku Disappointment Blvd. Ještě před kterýmkoliv z těchto dvou výrazných projektů jej však uvidíme v podstatně umírněnější novince.

C'mon C'mon je charakterní drama, v němž Phoenix ztvárnil rozhlasového novináře, jenž se vydává spolu se svým malým synovcem na cestu napříč Spojenými státy. Snímek je černobílý, dle traileru se nese v zahloubané náladě a zřejmě bude sázet především na nenápadnou charakterní introspekci a práci s atmosférou. K tomu dopomůže kamera Robbieho Ryana, jenž byl před dvěma lety nominovaný za Favoritku.

Malého Jesseho ztvárnil Woody Norman a vedle ústřední dvojky ve filmu vystupují ještě třeba Scoot McNairy (Temný případ, Batman v Superman) nebo Gaby Hoffmann (Transparent). Snímek napsal a zrežíroval Mike Mills, jenž byl nominovaný na Oscara za snímek Ženy 20. století a natočil snímek Začátky, za nějž Oscara získal představitel hlavní role Christopher Plummer.

Film si odbyl premiéru na festivalu v Telluride na začátku září a dosavadní recenze jsou všechny kladné, s průměrnou známkou 8 z 10. Kritici hovoří o pozvolném vyprávění a hlubokém zážitku, který perfektně postihuje ústřední postavy a s velkou lidskostí dokáže zachytit jejich hořkosladký, zdánlivě obyčejný příběh.

Podklady a foto: A24

Galerie: 5

C'mon C'mon: Joaquin Phoenix ve své první roli po oscarovém Jokerovi | Fandíme filmu C'mon C'mon: Joaquin Phoenix ve své první roli po oscarovém Jokerovi | Fandíme filmu C'mon C'mon: Joaquin Phoenix ve své první roli po oscarovém Jokerovi | Fandíme filmu C'mon C'mon: Joaquin Phoenix ve své první roli po oscarovém Jokerovi | Fandíme filmu C'mon C'mon: Joaquin Phoenix ve své první roli po oscarovém Jokerovi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest