Mission: Impossible 7 a Top Gun 2 opět odsouvají premiéru

Mission: Impossible 7 a Top Gun 2 opět odsouvají premiéru | Fandíme filmu
Paramount Pictures
S termíny hýbou také Jackass a Krotitelé duchů: Odkaz.

Už je to obehraná písnička, která se bohužel opět opakuje. Další očekávané bijáky odsouvají premiéru. Krátce po odsunutí Venoma 2 to padlo také na Mission: Impossible 7 a Top Gun: Mavericka, dvě akční pokračování s Tomem Cruisem v hlavní roli. Top Gun 2 měl být uvedený letos na podzim, namísto toho jej uvidíme 27. května 2022 (v Česku nejspíš 26. května). Mission: Impossible 7 měla být uvedena právě v květnu, namísto toho je teď napsaná na 30. září 2022 (v Česku pravděpodobně 29. září).

Oba snímky už několikrát posunuty byly, teď tedy fanoušci musejí být trpěliví znovu. Mission: Impossible 8 je momentálně oznámená na 7. července 2023. Studio Paramount kromě svých vlajkových lodí odsouvá také komedii Jackass Forever. Ta měla být nasazena do kin na podzim, nakonec ji snad diváci uvidí 4. února 2022.

Mohlo by se tedy zdát, že Hollywood nevěří tomu, že by byla situace letos na podzim v kinech dobrá. Konkurenční studio Sony se nicméně zatím závěru letošního roku nebojí. Krotitelé duchů: Odkaz si berou uvolněný termín Top Gunu a Sony s jejich uvedením počítá na 19. listopadu (v Česku je zatím hlášený termín 10. 11., tak uvidíme, zda vydrží, nebo se záhy synchronizuje s Amerikou). Insideři serveru Variety potom tvrdí, že Sony nehodlá odkládat na rok 2022 ani Venoma 2: Carnage přichází, jak se před časem proslýchalo.

Tak či tak nejsou neustálé termínové posuny nikterak uspokojivou zprávou. Jednoznačně nám to říká, že situace stále není stabilní a kdykoliv se může stát, že studia očekávané bijáky nebudou váhat znovu odsunout a na nás tak může znovu čekat filmově chudý podzim. Situaci budeme nadále sledovat.

Foto: Paramount

Zdroje: Deadline I, II, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest