The Batman: Vše, co hrdinově příštím příběhu odhalila nejnovější upoutávka

The Batman: Vše, co hrdinově příštím příběhu odhalila nejnovější upoutávka | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér Matt Reeves slibuje fanouškům realistické pojetí Batmana, jaké ještě neviděli.

Na čerstvě ukončeném CinemaConu americká studia prezentovala celou řadu novinek pro nejbližší měsíce. Mezi všemi možnými představovanými snímky byl i The Batman Matta Reevese. Přítomní provozovatelé kin a novináři viděli novou upoutávku. Ta nebyla dosud prezentována veřejně dalším divákům, tak prozatím musíme vzít zavděk alespoň popisem videa, v němž se objevily dosud neviděné záběry z filmu a vyjádření režiséra Matta Reevese a představitele hlavní role Roberta Pattinsona.

Upoutávka začala záběry na Batmana, který za zvuků osudové klavírní hudby Michaela Giacchina kráčí skrz chaos města Gotham a sundává si kápi. Vypadá to, že se snímek ponese v hodně tmavých barvách s minimem světla, kdy všechno bude působit beznadějně. Robert Pattinson rozjímá nad tím, jak je Batman jedním z nejdůležitějších hrdinů 20. století a zároveň je nová verze radikálně odlišná od těch předchozích. Režisér Reeves to blíže specifikuje a hovoří o tom, že jsme zatím nikdy neviděli žádné filmové zpracování, které by se Batmana snažilo vykreslit tak realisticky, jako komiksový příběh Rok jedna.

Nemáme čekat příběh Batmanova zrodu, zároveň ale platí, že Bruce Waynea sledujeme v období, kdy jako maskovaný mstitel teprve začíná, kdy je naplněný hněvem a všechno si bere extrémně osobně. Upoutávka to rovnou názorně ilustrovala záběry na Batmana, který zalitý rudým světlem alarmu bije skupinu rváčů (scéna se podle některých výpovědí odehrává ve věznici). Protivníky likviduje s pomocí nejrůznějších zbraní, například ocelovou trubkou. Nechybí exploze, zmatení policisté a všudypřítomný chaos. Snímek má být velmi emotivní a hrdina se teprve učí, jak ideálně uchopit svoje mstitelské poslání.

Rychlý sled záběrů nabídl nový pohled na Catwoman (Zoe Kravitz), se kterou se Bruce bije, a také vůbec první pohled na Brucova komorníka Alfreda, jehož tentokrát představuje Andy Serkis. Relativně mladý herec pro ztvárnění role dostal bílé vlasy a v upnuté košili a vestičce prý působí jako dokonalý gentleman. Představení postav v ukázce doplnilo představení Batmobilu, kterému z výfuku šlehají plameny. Vedle záběrů známých již ze staršího traileru pak celá upoutávka končí společně s padouchem Ridddlerem (Paul Dano), jenž říká: „Také jsi toho součástí“. Následně se Batman táže: „Jak jsem toho součástí?“ A Hádankář odpovídá: „Uvidíš“.

Američtí novináři si upoutávku pochvalují, tak snad nové záběry co nejdřív uvidíme také.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích dorazí Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 3. března 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: ComicBook.com I, II, Screen Rant

Galerie: 5

The Batman: Vše, co hrdinově příštím příběhu odhalila nejnovější upoutávka | Fandíme filmu The Batman: Vše, co hrdinově příštím příběhu odhalila nejnovější upoutávka | Fandíme filmu The Batman: Vše, co hrdinově příštím příběhu odhalila nejnovější upoutávka | Fandíme filmu The Batman: Vše, co hrdinově příštím příběhu odhalila nejnovější upoutávka | Fandíme filmu The Batman: Vše, co hrdinově příštím příběhu odhalila nejnovější upoutávka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest