Mission: Impossible 7: Záběry z natáčení destruktivní scény ukazují masivní měřítko filmu

Mission: Impossible 7: Záběry z natáčení destruktivní scény ukazují masivní měřítko filmu | Fandíme filmu
Paramount Pictures / Christopher McQuarrie
Zobrazit dalších 9 obrázků
Někteří filmaři zaplatí digitální triky. Jiní vezmou obří stroj a natočí jeho opulentní havárii.

Pokud nechcete znát podrobnosti o Mission: Impossible 7, rozhodně nečtěte dál!

Kvůli covidu se Mission: Impossible 7 stále ještě točí. V červnu měl štáb kvůli podezření na nákazu pauzu, pak produkce opět pokračovala. Víme, že během července a na začátku srpna se točilo v Londýně (nebo tam měl minimálně štáb základnu) a v té době točili Tom Cruise, Hayley Atwell a Pom Klementieff. Nevíme přesně jaké scény se pořizovaly, nicméně to pravé ořechové přišlo až teď.

Pokud sledujete natáčení filmu bedlivě od začátku, tak víte, že část filmu se bude odehrávat na palubě legendárního Orient expresu při průjezdu Alpami. Záběry jedoucího vlaku se točily v Norsku a Británii, kde se také točila honička na střeše vlaku a Cruisovo pronásledování vlaku na motorce. Zřejmě na té samé motorce také Cruise při naprosto šíleném kousku sjel ze skály a rozevřel padák. Jenže štáb měl v rukávu ještě jedno padání ze skály.

Vzpomínáte si na zprávu o tom, jak chtěl štáb zdemolovat kus mostu v Polsku? K tomu nakonec nedošlo, avšak všechno nasvědčuje tomu, že filmaři od začátku měli naplánováno, že natočí epickou havárii lokomotivy. Takovou, při které se lokomotiva zřítí do hlubin. Drtivá většina filmů by takovou scénu vytvořila v počítači. Ne tak režisér Christopher McQuarrie a jeho tým. Ten nedaleko anglického města Sheffield uzavřel starý lom, vybudoval nad ním rozjezdovou kolejnici a po té nechal sjet mašinu do propasti, ve stylu Návratu do budoucnosti III. Dle dostupných informací tentokrát Cruise seděl ve vrtulníku, který pád lokomotivy natáčel.

Situaci můžete vidět v přiložených videích a určitě se podívejte také dolů do galerie. Tam najdete řadu fotek z natáčení, kdy s aktuální situaci nejvíce korelují fotky z natáčení uvnitř vagonu. Jak můžete vidět, štáb si nechal někde u ateliérů jeden vagon namontovat na „kolíbku“, aby bylo vevnitř možné simulovat divoké pohazování celého vozu. Jak ukazuje další fotka, pro natočení těch nejlepších záběrů filmaři neváhali viset na stropě.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum české a slovenské premiéry na 18. listopadu 2021, Mission: Impossible 8 potom na 3. listopadu 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. Znovu se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Titulní foto je z natáčení filmu, v popředí asistentka režie

Zdroje: Christopher McQuarrie, Christopher McQuarrie II, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Christian Black, Daily Mail I, II

Galerie: 10

Mission: Impossible 7: Záběry z natáčení destruktivní scény ukazují masivní měřítko filmu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Záběry z natáčení destruktivní scény ukazují masivní měřítko filmu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Záběry z natáčení destruktivní scény ukazují masivní měřítko filmu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Záběry z natáčení destruktivní scény ukazují masivní měřítko filmu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Záběry z natáčení destruktivní scény ukazují masivní měřítko filmu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Záběry z natáčení destruktivní scény ukazují masivní měřítko filmu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Záběry z natáčení destruktivní scény ukazují masivní měřítko filmu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Záběry z natáčení destruktivní scény ukazují masivní měřítko filmu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Záběry z natáčení destruktivní scény ukazují masivní měřítko filmu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Záběry z natáčení destruktivní scény ukazují masivní měřítko filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest