Bestsellery: Pusťte si upoutávku filmu, se kterým Michael Caine přijel do Varů

Bestsellery: Pusťte si upoutávku filmu, se kterým Michael Caine přijel do Varů | Fandíme filmu
Screen Media
Zobrazit další 2 obrázky
V novém komediálním dramatu si vzájemně sekundují Michael Caine a Aubrey Plaza. Zasloužený autor na soudobé nesmysly akorát zdvihá prostředník.

V nadcházející komediální novince Bestsellery (Best Sellers) diváci uvidí Aubrey Plazu (Scott Pilgrim proti zbytku světa, seriál Parks and Recreation) v roli Lucy Standbridge, která zdědí po svém otci knižní nakladatelství, jemuž hrozí bankrot. Jako poslední možnost pro jeho záchranu se rozhodne kontaktovat postaršího uzavřeného spisovatele Harrise Shawa (Michael Caine) a přes prvotní nesouhlas od něj získá rukopis jeho další knihy, se kterou se dvojice vydá na turné.

Snímek zrežírovala Lina Roessler podle scénáře Anthonyho Grieca. Vedle ústřední dvojice ve filmu dále hrají například Ellen Wong, Cary Elwes či Scott Speedman.

Film měl premiéru na letošním filmovém festivalu Berlinale. V Česku se pak představil na aktuálně probíhajícím festivalu v Karlových Varech, kam byl Michael Caine pozvaný jako jeden z hostů. Širšího uvedení na filmový trh se Best Sellers dočkají letos v září – v zahraničí bude snímek souběžně uvedený do kin a v digitální distribuce 17. 9.

Podklady, foto: Screen Media

Galerie: 3

Bestsellery: Pusťte si upoutávku filmu, se kterým Michael Caine přijel do Varů | Fandíme filmu Bestsellery: Pusťte si upoutávku filmu, se kterým Michael Caine přijel do Varů | Fandíme filmu Bestsellery: Pusťte si upoutávku filmu, se kterým Michael Caine přijel do Varů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest