Captain America 4: Anthony Mackie se oficiálně chopí hlavní role

Captain America 4: Anthony Mackie se oficiálně chopí hlavní role | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nový okřídlený Kapitán se po měsících vyjednávání hlásí do služby.

Krátce po jarním ukončení minisérie The Falcon and The Winter Soldier bylo oznámeno, že se chystá Captain America 4. Už tehdy se předpokládalo, že se film zaměří na nového Kapitána, Sama Wilsona. Teď Deadline potvrzuje, že tomu tak skutečně bude. Herec Anthony Mackie uzavřel smlouvu s Marvelem a Disneym, do role se vrátí a chopí se hlavní úlohy v novém snímku.

Připomínáme, že na konci Avengers: Endgame zestárlý Steve Rogers předal svůj štít Samovi. Ten se jej v minisérii The Falcon and The Winter Soldier zdráhal převzít, protože jako černoch nechtěl oblékat symboly státu, který na jeho etnikum vždy koukal skrz prsty. Armáda štít předala Johnu Walkerovi (Wyatt Russell). Namistrovaný vojáček pohnojil co mohl, po pozření séra supervojáka se utrhl ze řetězu a nakonec to bylo na Buckym a Samovi, aby jej zastavili. Po dalším vývoji událostí si nakonec Sam vše rozmyslel a rozhodl se, že za vlastních podmínek štít přijme. Definitivně se tak stal novým Captainem Amerikou. Nejen symbolicky, ale i z přesvědčení.

U nového snímku zatím neznáme žádné bližší podrobnosti. Deadline pouze uvádí, že není zřejmé, zda se ve filmu objeví Bucky (Sebastian Stan) a snad by se v něm ani neměl ukázat Steve Rogers (Chris Evans), jenž se má vrátit v nějakém dalším chystaném projektu.

Scénář nového filmu píší Malcolm Spellman a Dalan Musson, kteří psali The Falcon and The Winter Soldier. Zatím neznáme režiséra a nevíme, kdy film uvidíme. Nejbližší volný termín by Marvel měl v roce 2023.

Foto: Marvel

Zdroj: Deadline

Galerie: 6

Captain America 4: Anthony Mackie se oficiálně chopí hlavní role | Fandíme filmu Captain America 4: Anthony Mackie se oficiálně chopí hlavní role | Fandíme filmu Captain America 4: Anthony Mackie se oficiálně chopí hlavní role | Fandíme filmu Captain America 4: Anthony Mackie se oficiálně chopí hlavní role | Fandíme filmu Captain America 4: Anthony Mackie se oficiálně chopí hlavní role | Fandíme filmu Captain America 4: Anthony Mackie se oficiálně chopí hlavní role | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest