Marvel: Seznamte se s mladšími náhradníky dosavadních hrdinů

Marvel: Seznamte se s mladšími náhradníky dosavadních hrdinů | Fandíme filmu
ABC
Zobrazit dalších 11 obrázků
Kdo převezme superhrdinskou štafetu po Iron Manovi, Hawkeyovi nebo Black Widow?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Od čtvrté fáze provázaného filmového univerza od Marvelu se čekají poměrně velké věci a už nyní je jasné, že podobu MCU změní skutečně ve velké míře. Očekává se například mnohem větší rozšíření dění mimo planetu Zemi nebo skutečné využití multivesmíru. Asi nejdůležitějším tématem však bude velké předávání pochodní. Někteří ze starších hrdinů při událostech Avengers: Endgame zemřeli, odebrali se do důchodu a nebo se celkově chystají ustoupit více do pozadí. Marvel pro ně má však naštěstí připravené náhradníky z mladších generací. Pojďme si je tedy shrnout.

Captain America

Zřejmě nejzajímavější situace aktuálně nastala v případě Captaina Americy. Steve Rogers se po menším cestování v čase a zestárnutí na konci Endgame sice rozhodl svůj ikonický štít předat Falconovi (Anthony Mackie), nic ale nebude tak jednoduché. V chystané minisérii The Falcon and The Winter Soldier bychom se totiž oficiálně měli dočkat jiného Capa v podobě Johna Walkera (Wyatt Russell) v komiksech také nazývaného U.S. Agent. Ten by měl podle všeho převzít oficiální označení "Captain America" a Steva tudíž nahradit alespoň v očích úřadů. Spekuluje se pak, že se o faktické následnictví možná ještě nějakým způsobem poperou přímo Falcon s Winter Soldierem (Sebastian Stan). Inu, necháme se překvapit.

Black Widow a Hawkeye

O něco jasnější stav aktuálně panuje u dvojice špionážních Avengerů - Black Widow a Hawkeye. Nástupkyni Natashy Romanoff, jejíž osud zapečetila Endgame, představí její nová sólovka a již dříve bylo potvrzeno, že se jí stane její špionská “sestra” Yelena Belova, kterou ztvárňuje vycházející hvězda Florence Pugh. Kolem předávání štafety po Clintu Bartonovi by se pak měla točit celá hrdinova minisérie, ve které by měl stejně jako v komiksech Hawkeye ve svém řemesle zaučovat Kate Bishop. Tu by alespoň podle posledních informací měla hrát mladá Hailee Steinfeld.

Ant-Man

Relativně jisté je také nástupnictví po Ant-Manovi. Filmy by v tomto případě neměly rovněž odbíhat daleko od komiksové předlohy a do této role dosadit hrdinovu dceru Cassie, která v komiksech pojala hned několik přízvisek - mezi jinými Ant-Girl, Titan, Stature nebo Stinger. Pyšní se pak stejnými schopnostmi jako její otec. Téměř jistě ji pak ztvární po čtvrtých Avengers i nadále Emma Fuhrmann. Stejně jako v případě Hawkeye předání pochodně však ani pro Scotta Langa zatím neznamená úplný konec. Jeho další osud je doteď nejasný.

Další kapitola »

Galerie: 12

Marvel: Seznamte se s mladšími náhradníky dosavadních hrdinů | Fandíme filmu Marvel: Seznamte se s mladšími náhradníky dosavadních hrdinů | Fandíme filmu Marvel: Seznamte se s mladšími náhradníky dosavadních hrdinů | Fandíme filmu Marvel: Seznamte se s mladšími náhradníky dosavadních hrdinů | Fandíme filmu Marvel: Seznamte se s mladšími náhradníky dosavadních hrdinů | Fandíme filmu Marvel: Seznamte se s mladšími náhradníky dosavadních hrdinů | Fandíme filmu Marvel: Seznamte se s mladšími náhradníky dosavadních hrdinů | Fandíme filmu Marvel: Seznamte se s mladšími náhradníky dosavadních hrdinů | Fandíme filmu Marvel: Seznamte se s mladšími náhradníky dosavadních hrdinů | Fandíme filmu Marvel: Seznamte se s mladšími náhradníky dosavadních hrdinů | Fandíme filmu Marvel: Seznamte se s mladšími náhradníky dosavadních hrdinů | Fandíme filmu Marvel: Seznamte se s mladšími náhradníky dosavadních hrdinů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest