Flag Day: Sean Penn padělá prachy a prchá před zákonem

Flag Day: Sean Penn padělá prachy a prchá před zákonem | Fandíme filmu
United Artists
Zobrazit dalších 6 obrázků
Pusťte si trailer krimi thrilleru natočeného podle skutečných událostí.

Sean Penn je v posledních dnech v hledáčku médií především pro svůj nesmlouvavý pohled na očkování. Vakcinace by podle něj měla být povinná a odmítá se vrátit k natáčení série Gaslit, dokud nebudou úplně všichni jeho spolupracovníci očkovaní. Zároveň ale v podstatě v tichosti dorazil na internet také trailer pro kriminální drama Flag Day.

Ve filmu podle skutečných událostí Penn ztvárnil Johna Vogela, nejznámější peněžního padělatele v americké historii. Příběh je vyprávěný očima jeho dcery Jennifer, jež o komplikovaném vztahu s otcem napsala knihu Flim-Flam Man: The True Story of My Father's Counterfeit Life. Jennifer si zahrála Seanova dcera Dylan Penn, jež za sebou zatím nemá žádné výraznější role. Dvojnásobný držitel Oscara ve snímku nejen hraje, ale také jej zrežíroval. Penn režíruje jednou za pár let a jeho dosud nejvýraznějším počinem je Útěk do divočiny z roku 2007. Scénář napsali Jez Butterworth a John-Henry Butterworth, již se v minulosti podíleli na sci-fi Na hraně zítřka či na životopisném dramatu Ford vs. Ferrari. Dále ve filmu vystupují Seanův syn Hopper Jack Penn, Josh Brolin, Norbert Leo Butz, Dale Dickey, Eddie Marsan, Bailey Noble nebo Katheryn Winnick.

John, otec Jennifer Vogel, byl výrazná figura. Když ještě byla dítě, tak Jennifer obdivovala jeho magnetickou energii a schopnost vytvářet dojem, že život je jedno velké dobrodružství. Naučil ji toho spoustu o lásce a radosti, ale také to byl nejznámější padělatel v historii Spojených států. Snímek podle skutečných událostí nabízí intimní rodinný portrét, v jehož centru stojí mladá žena, jíž se jen obtížně daří vyhrabat z trosek vlastní minulosti a vypořádat se s nepřetržitelným poutem, co ji pojilo s otcem.

Podklady a foto: United Artists

Galerie: 7

Flag Day: Sean Penn padělá prachy a prchá před zákonem | Fandíme filmu Flag Day: Sean Penn padělá prachy a prchá před zákonem | Fandíme filmu Flag Day: Sean Penn padělá prachy a prchá před zákonem | Fandíme filmu Flag Day: Sean Penn padělá prachy a prchá před zákonem | Fandíme filmu Flag Day: Sean Penn padělá prachy a prchá před zákonem | Fandíme filmu Flag Day: Sean Penn padělá prachy a prchá před zákonem | Fandíme filmu Flag Day: Sean Penn padělá prachy a prchá před zákonem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest