Gucci: Lady Gaga se má do Hollywoodu vrátit příští rok. Jako vražedkyně

Gucci: Lady Gaga se má do Hollywoodu vrátit příští rok. Jako vražedkyně | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Snímek o vraždě návrháře Gucciho dostal datum premiéry. Režisér Ridley Scott chce do hlavní role Lady Gaga.

Lady Gaga na sebe upozornila vynimajícím ztvárněním zpěvačky Ally ve snímku Zrodila se hvězda. A nešlo o osamocený hollywoodský výlet. Už v minulosti Gaga měla několik štěků ve filmech jako Machete zabíjí nebo Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil. Vedle toho byla také součástí ansámblu ve dvou řadách seriálu American Horror Story. A její hollywoodský apetit tím zjevně nekončí. Zpěvačka jedná o hlavní roli v novém snímku Ridleyho Scotta.

O tom jsme se poprvé dozvěděli loni na podzim, teď známe bližší podrobnosti. Film by se skutečně měl jmenovat jednoduše Gucci a připraví jej studio MGM, které porazilo Netflix a další streamovací společnosti, které o snímek projevily zájem. Zdá se, že Scott zvolil MGM kvůli tomu, že stojí o promítání filmu v kinech. Čerstvě také bylo stanoveno datum premiéry. Snímek by měl být uvedený 24.11. 2021. Počítá se s tím, že jakmile bude možné znovu natáčet, Scott nejprve rychle dokončí rozdělaný The Last Duel, a pak se hned pustí do Gucciho. Zatímco tedy jiná studia v dnešní době vyčkávají, MGM volí agresivní strategii a snaží se připravit nové atraktivní projekty – je to sotva pár týdnů, co studio oznámilo natáčení nové sci-fi s Ryanem Goslingem.

Gucci bude vycházet ze skutečných událostí a bude pojednávat o vraždě světoznámého módního návrháře. Ve středu dění má být Patrizia Reggiani, Gucciho exmanželka, která byla obviněna z toho, že si mužovu vraždu objednala po tom, co jí byl nevěrný. Právě Patrizii má ztvárnit Lady Gaga. Scénář píše Roberto Bentivegna, který vychází z knižní předlohy The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed (Rodina Gucci: Senzační příběh vraždy, šílenství, krásy a chamtivosti), která krom vraždy a jejího šetření pojednává také o dalších propletených vztazích v návrhářově italské rodině. Knihu napsala Sara Gay Forden.

Titulní foto je ilustrační, z filmu Zrodila se hvězda.

Zdroj: THR

Galerie: 4

Gucci: Lady Gaga se má do Hollywoodu vrátit příští rok. Jako vražedkyně | Fandíme filmu Gucci: Lady Gaga se má do Hollywoodu vrátit příští rok. Jako vražedkyně | Fandíme filmu Gucci: Lady Gaga se má do Hollywoodu vrátit příští rok. Jako vražedkyně | Fandíme filmu Gucci: Lady Gaga se má do Hollywoodu vrátit příští rok. Jako vražedkyně | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest