Cruella 2: Emma Stone se vrátí v pokračování

Cruella 2: Emma Stone se vrátí v pokračování | Fandíme filmu
Disney
Disney hodlá pokračovat v příběhu začínající psí vražedkyně.

Už začátkem června tu byla zpráva o tom, že Disney má zájem o pokračování snímku Cruella. Teď se dozvídáme, že studio uzavřelo smlouvu s Emmou Stone, která se vrátí v hlavní roli Cruelly De Vil, známé módní návrhářky, jež se ve starších Disneyho filmech nechvalně proslavila zálibou v pláštích z dalmatinní kůže. V tuhle chvíli není dané, zda nový snímek půjde do kin, na Disney+, nebo jak vlastně bude distribuovaný. Zřejmé je pouze to, že jeho premiéra je poměrně daleko.

Již dříve oznámili návrat režisér Craig Gillespie a scenárista Tony McNamara. Ačkoliv je Cruella příběhem zrodu populární záporačky, v závěru posledního snímku pořád ještě nejde o skrz naskrz prohnilou osobu. Stále k ní lze cítit sympatie a zlotřilá budoucnost je pořád ještě v dáli. Gillespi v nedávném rozhovoru pro Collider uvedl, že pokračování by se mělo ponořit ještě hlouběji do osobnosti Cruelly. Gilespie by rád vykreslil to, jak ústřední protagonistka postupně buduje své módní impérium. Velká moc ale dovede být zrádná, a tak Cruelle hrozí, že její pád nepřijde z vnější, ale zevnitř.

První snímek měl na Rotten Tomatoes průměrnou známku 6,8 z deseti a utržil v kinech téměř 222 milionů. Nevíme, kolik film utržil na Disney+, ale vzhledem k odsouhlasení dvojky asi dost na to, aby to studiu stačilo.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest