Cruella: Příběh zrodu slavné zabijačky pejsků v novém traileru

Cruella: Příběh zrodu slavné zabijačky pejsků v novém traileru | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 3 obrázky
Zkoumání toho, jak se Cruella ze 101 dalmatinů stala záporačkou, působí zbytečně. Ale Emma Stone si roli extrémně užívá.

Cruella je jeden z chystaných velkofilmů, u kterého už s jistotou víme, že se premiéra nebude znovu odsouvat. Vděčíme za to skutečnosti, že souběžně s kinem Disney snímek uvede na svojí streamovací platformě Disney+ (za prémiový poplatek 30 dolarů). U nás na „Plusko“ stále teprve čekáme, zájemcům o snímek tedy nezbývá než doufat, že 27. 5. budou kina otevřená.

Cruella je zasazená do Londýna 70. let, kdy se rodila punková revoluce. Ve středu pozornosti je mladá švindlýřka Estella, vychytralá a vynalézavá dívka, jež je rozhodnutá, že se prosadí v módním návrhářství. Spřátelí se se dvěma mladými zloději, kteří oceňují její chuť na neplechy, a společně se protloukají životem v londýnských ulicích. Estellin vkus zaujme baronku von Hellmanovou, neskonale šik a děsivě elegantní módní legendu. Jejich vzájemný vztah dá do pohybu sledu událostí a odhalení, kvůli kterým Estella začne podléhat svojí zkažené a kruté stránce. Začne se z ní stávat vymóděná a pomstou posedlá Cruella.

Čerstvě byl zveřejněný třetí trailer a osobně jsem ze snímku pořád rozpačitý. Film nevypadá špatně. Styl obou ústředních dam stojí za pozornost. Emma Stone a Emma Thompson v ústředních rolích jsou skvělé herečky a obě dvě si více či méně zkažené postavy zjevně užívají. Je cosi přitažlivého na tom, že zrovna Disney točí film s punkovou příchutí, v němž chybí vyloženě kladný protagonista. Režisér Craig Gillepsie naposledy natočil vydařenou Já, Tonyu a scenárista Tony McNamara je génius, který má na triku Velikou a Favoritku, kde se poprvé setkal s Emmou Stone. Jenže vedle McNamary na scénáři pracovalo X dalších lidí a celkově snímek působí jako extrémně zbytečná záležitost, která nám nabídne banální příběh zrodu populární Disneyho záporačky ze 101 dalmatinů. Třeba to dopadne dobře, ale že bych měl odvahu se začít těšit, to se určitě říct nedá. Jak zatím působí film na vás?

Podklady a foto: Disney

Galerie: 4

Cruella: Příběh zrodu slavné zabijačky pejsků v novém traileru | Fandíme filmu Cruella: Příběh zrodu slavné zabijačky pejsků v novém traileru | Fandíme filmu Cruella: Příběh zrodu slavné zabijačky pejsků v novém traileru | Fandíme filmu Cruella: Příběh zrodu slavné zabijačky pejsků v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest