The Ravagers: James Gunn by rád připravil sérii o vesmírných pirátech

The Ravagers: James Gunn by rád připravil sérii o vesmírných pirátech | Fandíme filmu
Marvel Studios
Režisér se od začátku snaží přesvědčit Marvel, aby natočil spin-off Strážců Galaxie.

James Gunn aktuálně propaguje čerstvou premiéru Sebevražedného oddílu. Reportéři se jej nicméně zvědavě ptají i na další témata. V podcastu Happy Sad Confused přišla řeč také na The Ravagers, vesmírné piráty, které známe ze Strážců Galaxie. Jednu skupinu pirátů jsme potkali už v prvních Strážcích, kde je vedl Yondu (Michael Rooker) a mezi členy patřil například Kraglin (Sean Gunn), v minulosti také Star-Lord (Chris Pratt).

Ve Strážcích Galaxie 2 se pak objevili další Ravageři, včetně konkrétních známých marvelovských postav s výraznými hereckými představiteli. Konkrétně to byli: Stakar Ogord (Sylvester Stallone), Aleta Ogord (Michelle Yeoh), Martinex (Michael Rosenbaum), Charlie-27 (Ving Rhames), Krugarr (nemá známého představitele) a počítačový systém Mainframe (Miley Cyrus). Zajímavostí je, že v komiksech se vesměs jedná o členy staršího týmu Strážců Galaxie, předcházel tomu současnému (se Star-Lordem v čele) a v určité podobě existoval už od roku 1967.

Po premiéře Strážců Galaxie se několikrát hovořilo o tom, že by se Ravageři mohli vrátit nebo dokonce dostat samostatný film. Zatím jsme se oficiálně ničemu takovému nepřiblížili. A sám James Gunn v rozhovoru pro Happy Sad Confused prozradil, že ani žádné novinky neslyšel:

Vždycky jsem si myslel, že The Ravagers by byli skvělí jako seriál. Ať už by to byli Ravagers Sylvestra Stallonea, nebo prostě řadoví členové [v seriálu o tom] co vesmírní piráti dělají. Říkal jsem to Kevinu Feigemu, když poprvé navštívil natáčení. Když jsme spolu byli na palubě lodi Ravagers během produkce Strážců jedničky, tak jsem mu říkal, že bychom měli natočit seriál o Ravagers. On mi odpověděl, že když film bude hit, tak si můžu dělat, co budu chtít. Dodnes ale seriál o Ravagers nemáme, tak nevím, co se stalo.“

V dnešní době na jednu stranu má Marvel pro přípravu seriálu ideální podmínky, když začal vyrábět série pro streamovací službu Disney+. Na druhou stranu kupříkladu zmiňovaná Michelle Yeoh byla nedávno obsazena jako úplně jiná postava do Shang-Chiho a legendy o deseti prstenech, což nám naznačuje že Marvel v nedávné minulosti neměl minimálně s Aletou Ogord žádné další plány. Celé to může být dané skutečností, že po premiéře Strážců Galaxie 2 se počítalo s tím, že se Marvel po Avengers: Endgame hodně zaměří na svoje vesmírné příběhy, které měla odstartovat premiéra Strážců Galaxie 3. Jenže po uměle vyvolaném skandálu Disney nařídil Gunnovo propuštění. A i když nakonec bylo jen dočasné, Strážci Galaxie 3 se výrazně odložili a zatím to vypadá, že Gunnovy vztahy s Marvelem ochladly a třetí Strážci by potenciálně mohli být jeho poslední marvelovkou. A pokud The Ravagers protežoval u Marvelu pouze on, tak je otázkou, zda se bez jeho přispění série skutečně můžeme někdy dočkat.

Foto: Marvel

Zdroj: Happy Sad Confused

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest