Free Guy: Nové ukázky představují záporáka a vybrané scény z filmu

Free Guy: Nové ukázky představují záporáka a vybrané scény z filmu | Fandíme filmu
20th Century Studios
Ryan Reynolds v další sadě velice zábavných ukázek ožívá jako postavička ve splašené akční videohře.

Novinka Free Guy dorazí do našich kin 12. srpna. Studio tak vydává závěrečnou salvu upoutávek, jež nás mají nalákat do sedaček. Vybrali jsme z nich trojici těch nejzajímavějších. Je tu jedna, která představuje záporáka filmu, Antwana. Ten vyrábí videohru Free City, v níž se celý snímek odehrává. U Antwana si nikdy nemůžete být tak docela jistí, zda není náhodou génius, ale rozhodně je patrné, že je to naprostý idiot. Navíc idiot s pravomocí vypnout celé Free City a všechno, kdo se v něm nacházejí. Postavu hraje Taika Waititi, který se v záporné úloze zjevně pěkně vyřádil.

Pak jsou tu ještě dvě scény z filmu. V první zřejmě sledujeme jeden z prvních okamžiků po tom, co se hlavní hrdina Guy(Ryan Reynolds) probudil k životu. Vždy býval počítačovou postavou ve Free City, ale najednou si uvědomil svoji existenci. A když se mu dostanou do rukou brýle, jež užívají běžně hráči, začíná Guy svět kolem sebe více ovládat. Zatím je patrné, že si s tím tak docela neví rady a videoherní technici se domnívají, že jde o hráče, který cheatuje.

Druhé video je pak přesně z opačného konce spektra, tedy z doby, kdy už Guy pochopil daleko víc věcí a uprostřed akce se dokáže zatraceně ohánět.

Zaměstnanec banky Guy si uvědomí, že je vedlejší postavou v celosvětově oblíbené videohře, ve které hrají prim násilí a brutalita. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích se představí Ryan Reynolds, Jodie Comer, Taika Waititi a Joe Keery. Datum premiéry je stanoveno na 12. srpna.

Podklady a foto: 20th Century Studios

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest