Deadpool poprvé vstupuje do světa Marvelu

Deadpool poprvé vstupuje do světa Marvelu | Fandíme filmu
Disney
Dělá to v rámci reklamy, na které je přeborníkem.

Od chvíle, kdy studio Disney koupilo konkurenční Fox, bylo zřejmé, že se všechny komiksové postavy z okruhu X-Menů navrátí pod patronát Marvelu, který s nimi nadále bude nakládat podle svého uvážení. To znamená, že všechny dosavadní příběhy byly ukončeny, všechny postavy budou přeobsazeny a mutanty zkrátka a dobře čeká kompletní restart. Existuje jedna jediný výjimka. Deadpool. Je potvrzené, že se v roli opět vrátí Ryan Reynolds. Dokonce by jeho příběhy měly být nadále mládeži nepřístupné. Ačkoliv už byly najaté scenáristky, s novým filmem v žádném případě nemůžeme počítat dříve než v roce 2023. Možná později.

Nicméně už teď se svým způsobem Deadpool podíval do provázaného světa Marvelu. Došlo k tomu v rámci reklamy, na které byl vždycky Deadpool expert. Disney se rozhodl plně využít korporátní synergie a ještě na poslední chvíli se snaží nalákat diváky na snímek Free Guy, jenž uvidíme v našich kinech 12. srpna. Disney snímek získal právě spolu se zakoupením studia Fox a Ryan Reynolds v něm hraje postavu z akční počítačové hry, která si uvědomí sebe sama. Následně se rozhodne zachránit svůj virtuální svět, kterému hrozí zánik.

Ryan Reynolds ale není jediný komiksový herec, jenž ve snímku vystupuje. Padoucha ve Free Guy představuje Taika Waititi, známý režisér Thora: Ragnarok, jenž také ve světě Marvelu hraje kamenného Korga. A právě Korg se teď sešel s Deadpoolem, aby společně zhodnotili poslední trailer na Free Guy. Deadpool se tak konečně, alespoň v této podobě, setkal s provázaným světem Marvelu.

Podklady a foto: Disney

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest