Wonder Woman 3: Námět filmu se postupně dává dohromady

Wonder Woman 3: Námět filmu se postupně dává dohromady | Fandíme filmu
Warner Bros.
Podle producenta Charlese Rovena jsou ve Warneru ochotní natočit jakoukoliv komiksovku, když uvidí zajímavý nápad.

Magazín ComicBook.com hovořil u příležitosti premiéry Sebevražedného oddílu s producentem Charlesem Rovenem, jenž ve Warneru dohlíží na celou řadu komiksových filmů. Redaktor se jej přeptal na to, jak to vypadá s Wonder Woman 3. Ta byla ohlášena už v prosince 2020, krátce po premiéře Wonder Woman 1984. Od té doby však projekt prakticky jako by neexistoval. Teď Roven říká: „Pomalu začínáme něco dávat dohromady. Někam se ubíráme. Rozhodně je to něco, co bychom rádi zrealizovali“.

Roven také vysvětlil, že není nijak zapojený do příprav nového filmu se Supermanem, jenž chystá J.J. Abrams: „Podílím se jen na projektech, co nějak vzešly z Muže z oceli. Takže jakmile Henry Cavill není součástí Supermana, tak ani já nejsem součástí Supermana. Pokud mají [ve Warneru] vycházet vstříc filmařským vizím, tak musí být možné povolit paralelní ztvárnění. Jinak to nejde. Všichni nepřemýšlejí stejně. Takže z toho co vím, tak [Warneru] někdo nabídl funkční vizi [Supermana] a jestli to chápu dobře, což si nemůžu být úplně jistý, protože scénář jsem nečetl, tak i když má mít The Flash několik různých Batmanů, tak to má mít takové zpracování, které dává smysl v dosavadních příbězích The Flashe v podání Ezry Millera. Prostě nikdy nic nezavrhnou a mě se to líbí. Musí to fungovat, chápete? Musí to fungovat. Musíte studiu vysvětlit, co přesně hodláte natočit a musí to fungovat“.

Roven tedy zdánlivě nevylučuje možnost, že se Henry Cavill ještě vrátí jako Superman. Dokud by případný námět dával studiu smysl, tak je vždycky šance, že nakonec bude projekt realizovaný. A stejně tak není vyloučené, že se studio vydá zcela jiným směrem, protože schválí cokoliv, co mu dává smysl. Nehledě na to, co bylo k vidění v dosavadních filmech.

Zdroj: ComicBook.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest