Wonder Woman 3: Jak Chris Pine vidí další návrat svojí postavy

Wonder Woman 3: Jak Chris Pine vidí další návrat svojí postavy | Fandíme filmu
O trojce se znovu rozpovídala také režisérka Patty Jenkins.

Režisérka Patty Jenkins a herec Chris Pine propagují seriál I Am The Night, který společně natočili, a novináři se je při té příležitosti ptají na Wonder Woman. O té druhé mnoho prozradit nechtějí, ale překvapivě tu a tam utrousí slůvko o případné trojce. Patty Jenkins o ní mluvila už nedávno a teď to přišlo zas. Patty pro Entertainment Tonight řekla, že na Wonder Woman 3 rozhodně hodně myslí, ale nerada se něčemu upíše, dokud nemá pocit, že všechno sedí, tak jak má. To zatím v případě Wonder Woman 3 nenastalo, ale i tak režisérku rozhodně zajímá, jak se celkově bude příběh Wonder Woman nadále vyvíjet.

O budoucnosti se ale rozpovídal i Pine: Ten řekl, že Steve má svoji úlohu v příběhu Wonder Woman za sebou a má hotovo. Kolegům přeje hodně štěstí. To zní, že jej ve Wonder Woman 1984 uvidíme naposledy. Samozřejmě, jsme ve světě komiksových filmů plných nadpřirozených sil, a tak nikdy neříkej nikdy, ale prozatím to opravdu vypadá, že dalšího návratu mrtvého hrdiny už se nedočkáme.

Asi to má svoji logiku, protože pokud Wonder Woman spolu se třetím filmem znovu poskočí v čase, tak už by se podruhé dost špatně vysvětlovalo, proč je Steve stále živý a mladý. A pak je třeba vzít v potaz, že není tak docela přirozené, že je Steve ve druhém filmu naživu. Můžeme se tedy domnívat, že za jeho prodloužený život bylo třeba zaplatit nějakou vysokou cenu. V rámci vývoje děje by tak nejspíš dávalo smysl, pokud by se nemrtvý Steve opět odporoučel do záhrobí, aby se na nepřirozeně vychýlený svět vrátil balanc.

Co vy na to? Chyběl by vám Chris Pine, pokud se třetí Wonder Woman skutečně bude muset obejít bez něj? Nebo změnu uvítáte?

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest