Expedice: Džungle – První ohlasy kritiků slibují nové Piráty z Karibiku

Expedice: Džungle – První ohlasy kritiků slibují nové Piráty z Karibiku | Fandíme filmu
Disney
Také je tu nejnovější upoutávka, která nás bere do zákulisí natáčení dobrodružného snímku s The Rockem a Emily Blunt v hlavních rolích.

Prázdniny nám postupují a už víme, jak se první diváci tváří na další velký letní biják – Expedice: Džungle. Zámořští novináři nebyli tak jednoznačně nadšení jako z videoherní akce Free Guy, ale i tak si dobrodružnou novinku vesměs pochvalují. Máme se připravit na odlehčené letní dobrodružství, které je přirovnáváno k Mumii, Indianu Jonesovi, Honbě za diamantem a Pirátům z Karibiku. Snímek je chválený za povedené triky, záporáka a především za vydařenou chemii mezi ústřední dvojicí v podání Emily Blunt a Dwaynea Johnsona.

Film se prý nebere zbytečně vážně, libuje si v košilatých slovních hříčkách a nechybí hororové momenty. Pokud je film za něco kritizovaný, tak za to, že je na podobně odlehčené dobrodružství zbytečně natahovaný a za slaboučké vykreslení postav. A i když film překonává většinu pozdějších pokračování Pirátů z Karibiku, na ty původní podle jednoho z novinářů prostě nemá. Spousta amerických recenzentů si také libuje v tom, jak skvěle film skládá poctu prapůvodní atrakci v Disneyho zábavním parku, z níž Expedice: Džungle vychází, což ale nám Evropanům může být upřímně putna. Opravdu ale zatím převažují pozitivní ohlasy, tak snad se vážně můžeme těšit na pohodovou dobrodružnou jízdu.

Na závěr si můžete ještě pustit nejnovější upoutávku.

Příběh je zasazený na začátek minulého století, kdy říční kapitán Frank veze vědkyni Lily a jejího bratra na misi, jejímž cílem je najít strom života. Bájný strom, jenž by měl mít léčivé účinky. Po cestě trojice musí bojovat s nebezpečnou zvěří, ale také s konkurenční německou expedicí. Film je inspirovaný atrakcí v Disneylandu. V hlavních rolích vystupují Dwayne Johnson, Emily Blunt a Jake Whitehall. Doplňují je Edgar Ramírez, Jesse Plemons a Paul Giamatti. Snímek natočil Jaume Collet-Serra. Datum české premiéry je stanoveno na 29. 7.

Zdroje: Slashfilm, Collider, Screen Rant

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest