Expedice: Džungle – Velkolepé dobrodružství v trikové upoutávce

Expedice: Džungle – Velkolepé dobrodružství v trikové upoutávce | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit dalších 8 obrázků
Dwayne Johnson a Emily Blunt v nástupnickém filmu Pirátů z Karibiku připlují už letos v létě.

Expedice: Džungle (Jungle Cruise) patří mezi mnohé velkofilmy, jejichž premiéru pozdržela pandemie. Nakonec se společnost Disney rozhodla pro simultánní uvedení v kinech a na streamovací platformě Disney+, tudíž už by se s termínem znovu hýbat nemělo. Datum uvedení je v českých kinech stanovené na 29. července.

Film podobně jako dříve Piráti z Karibiku vychází z atrakce v Disneylandu a taktéž slibuje romantizovanou dobrodružnou jízdu ze starých časů. Tentokrát se nepodíváme mezi námořníky, ale plavit se budeme po řece. Konkrétně po té vůbec největší, po Amazonce. Příběh je zasazený na začátek minulého století, kdy říční kapitán Frank veze vědkyni Lily a jejího bratra na misi, jejímž cílem je najít strom života. Bájný strom, jenž by měl mít léčivé účinky. Po cestě trojice musí bojovat s nebezpečnou zvěří, ale také s konkurenční německou expedicí.

V hlavních rolích vystupují Dwayne Johnson, Emily Blunt a Jake Whitehall. Doplňují je Edgar Ramírez, Jesse Plemons a Paul Giamatti. Snímek natočil Jaume Collet-Serra, jenž je zodpovědný za Non-stop, Mělčiny nebo chystaného Black Adama.

S nově zveřejněným trailerem se pořád nemůžu zbavit dojmu, že to celé až příliš působí jako produkt Disneyho pásové výroby. Podařilo se získat dvě papírově možná vůbec největší hvězdy současnosti, ale v jejich výkonech mi zatím chybí přirozená uvolněnost a cokoliv překvapivého. Také to vypadá, že víc než na příběh bude snímek spoléhat na neustálý příval nejrůznějších atrakcí, které jsou vesměs hodně digitální a přeplácané. Snad jen trailery neumějí film dobře podat a v kinech na nás čeká dobrodružná nálož, ale zatím se bojím spíš toho, že Disney pokračuje v těch nejhorších tendencích pozdějších pokračování Pirátů z Karibiku. Jak nejnovější trailer působí na vás? Dejte vědět v komentářích.

Podklady a foto: Disney

Galerie: 9

Expedice: Džungle – Velkolepé dobrodružství v trikové upoutávce | Fandíme filmu Expedice: Džungle – Velkolepé dobrodružství v trikové upoutávce | Fandíme filmu Expedice: Džungle – Velkolepé dobrodružství v trikové upoutávce | Fandíme filmu Expedice: Džungle – Velkolepé dobrodružství v trikové upoutávce | Fandíme filmu Expedice: Džungle – Velkolepé dobrodružství v trikové upoutávce | Fandíme filmu Expedice: Džungle – Velkolepé dobrodružství v trikové upoutávce | Fandíme filmu Expedice: Džungle – Velkolepé dobrodružství v trikové upoutávce | Fandíme filmu Expedice: Džungle – Velkolepé dobrodružství v trikové upoutávce | Fandíme filmu Expedice: Džungle – Velkolepé dobrodružství v trikové upoutávce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest