Behemoth: Nový horor slibuje podívanou plnou rozmanitých monster

Behemoth: Nový horor slibuje podívanou plnou rozmanitých monster | Fandíme filmu
Level 33 Entertainment
Zobrazit další 1 obrázek
Podívejte se na upoutávku na nový hororový thriller, který na poměry nezávislé scény slibuje velké využití vizuálních filmových efektů.

Digitální umělec Peter Szewczyk pracoval řadu let v Hollywoodu na různých pozicích souvisejících s vizuálními (počítačové) filmovými efekty (VFX). V současnosti ale začal pracovat na vlastních nezávislých filmech. Jeho celovečerním režisérským debutem je hororová novinka Behemoth. Na tu nyní distribuční společnost Level 33 Entertainment vydala upoutávku.

Trailer ukazuje v různých momentech příklady vizuálních efektů, které film nabídne. Těšit se tak diváci mohou mimo jiné třeba na VFX monstra a démony. Příběh se točí kolem otce, který bude riskovat všechno, včetně své duše, aby zachránil život své smrtelně nemocné dcery. Věří, že za její nemoc je zodpovědná chemická společnosti, pro kterou v minulosti pracoval. Scénář napsal Szewczyk společně s Derrickem Ligasem.

Ve filmu hrají například Josh Eisenberg, Paul Statman, Jennifer Churchich, Richard Wagner a Whitney Nielsen. Premiéru bude mít Behemoth 27. 8., kdy vyjde na VOD.

Podklady, foto: Level 33 Entertainment

Galerie: 2

Behemoth: Nový horor slibuje podívanou plnou rozmanitých monster | Fandíme filmu Behemoth: Nový horor slibuje podívanou plnou rozmanitých monster | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest