Loki: Druhá řada oficiálně potvrzena

Loki: Druhá řada oficiálně potvrzena | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 2 obrázky
První marvelovská minisérie oficiálně potvrdila, že bude mít pokračování.

Zástupci Marvelu už od počátku otevřeně říkají, že zatímco některé minisérie pro streamovací platformu Disney+ budou jednorázové, uzavřené příběhy, jiné načnou regulérní seriály, které mohou dostat další řady. WandaVision byla příkladem jednorázovky, o Lokim se dlouhodobě proslýchá, že vznikne i druhá řada. Teď po skončení první série Lokiho je zřejmé, že tvůrci s natáčením druhé řady museli dlouhodobě počítat.

Ano, dozvěděli jsme se, kdo stojí za manipulací s kontinuitou času, Loki se znovu polepšil a unikl nevyhnutelnému vymazání z existence. Jinak ale šestá epizoda první řady skončila cliffhangerem, kdy neznáme osud několika postav, Loki se ocitá na místě, kde jej nikdo nezná, paralelní časové linky nekontrolovatelně vznikají a TVA teď zjevně uctívá někoho, kdo to s mnohovesmírem nemyslí vůbec dobře.

Co všechno lze z finální Lokiho epizody vyčíst, ještě rozebereme později, nicméně o uzavřeném konci opravdu mluvit nelze ani v nejmenším. Titulková scéna pak neukázala žádnou krátkou bonusovou scénu, jak jsme zvyklí, ale namísto toho potvrdila, že se Lokiho další osudy nebudou řešit v některém z chystaných filmů, jako je tomu třeba u Wandy Maximoff, ale skutečně ve druhé řadě Lokiho (nebo přinejmenším také ve 2. řadě Lokiho, souběžné vystupování Thorova bratra ve filmech asi zcela vyloučit nelze).

Zatím není zřejmé, kdo všechno se ve druhé řadě vrátí, ale asi by bylo překvapivé, pokud by se na scénu nevrátila přinejmenším většina dosavadních postav.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 3

Loki: Druhá řada oficiálně potvrzena | Fandíme filmu Loki: Druhá řada oficiálně potvrzena | Fandíme filmu Loki: Druhá řada oficiálně potvrzena | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest