Simpsonovi: Ještě před pandemií se jednalo o dalším filmu

Simpsonovi: Ještě před pandemií se jednalo o dalším filmu | Fandíme filmu
FOX Network
Koronavirus ovlivňuje, do jakých typů projektů se tvůrci chtějí nebo nechtějí pouštět.

Prakticky od té doby, co byl v roce 2007 uvedený snímek nazvaný jednoduše Simpsonovi ve filmu, se mluví o pokračování. Fanoušci byli spokojení a tržby přesáhly půl miliardy dolarů. Dlouhodobě tvůrci říkali, že by další celovečerák se žlutou rodinkou připravili rádi, avšak dlouhodobě pro to nebyly realistické podmínky, protože výroba seriálu je extrémně náročná a na filmy už nezbývá čas.

Když značku koupil Disney, začalo se opět o možnosti filmu mluvit, protože bylo jasné, že komerční gigant bude podporovat, aby značka byla využívána co nejintenzivněji. Pak zase bylo ticho po pěšině a dlouholetý producent Al Jean vysvětluje proč.

V rozhovoru pro ComicBook.com, kde propagoval nový kraťas The Good, The Bart, and The Loki, potvrdil, že ještě před pandemií se o dalším filmu interně hodně jednalo. Teď se ale vyčkává. Jean chce vidět, jak si filmy povedou ve znovuotevřených kinech a jak si tam povedou filmy animované. Rozhodně totiž nechce, aby příští celovečerní Simpsonovi skončili jako film výhradně pro stream. První snímek vznikal právě proto, aby to bylo něco jiného než seriál, aby se na něj muselo vyrazit do kina. A to samé chce Jean pro případnou dvojku.

Pokud tedy toužíte po druhých celovečerních Simpsonech, doufejte, že tržby v kinech už teď jen porostou a animáky se ze streamu vrátí naplno do kin.

Zdroj: ComicBook.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest