Simpsonovi ve filmu: Jak to vypadá s pokračováním

Simpsonovi ve filmu: Jak to vypadá s pokračováním | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Producent a režisér Simpsonových hovoří o tom, jak to vidí do budoucna s dalším filmem.

O dalším celovečerním filmu se Simpsonovými se mluví od chvíle, kdy jsme viděli ten první v roce 2007. Režisér David Silverman teď přinesl krátkou aktualizaci, která fanoušky žluté rodinky asi nijak zvlášť nepotěší:

„Další film bych natočil rád. Pořád je to daleko. Bavíme se o tomhle či tamtom. Promýšlíme to, ale zatím se nic neděje. Pořád je to pro nás strašák, protože nás opravdu vyždímalo, když jsme naposledy vyráběli seriál i film naráz.“. Dlouholetý producent Al Jean pak dodal: „Řekl bych, že jsme [s přípravami] v úplných začátcích. Rozhodně si na několik věcí dávám pozor. Nechtěl bych riskovat v otázce rozpočtu a nechtěl bych film točit jen pro peníze. Chci, aby to byl opravdu skvělý film. Osobně se domnívám, že pokud by nebyl vynikající, tak další film nepotřebujeme“.

S tímhle názorem nejde než souhlasit. První film nebyl špatný, fanoušky určitě potěšilo, když si mohli na své oblíbené hrdiny vyrazit do kina s partou přátel, ale je pravda, že v jádru šlo o několik pospojovaných epizod/jednu nataženou epizodu. Něco skutečně výjimečného chybělo, a to se snad tvůrcům podaří v případné dvojce napravit. Co vy na to? Chtěli byste vidět další Simpsonovi ve filmu?

Galerie: 4

Simpsonovi ve filmu: Jak to vypadá s pokračováním | Fandíme filmu Simpsonovi ve filmu: Jak to vypadá s pokračováním | Fandíme filmu Simpsonovi ve filmu: Jak to vypadá s pokračováním | Fandíme filmu Simpsonovi ve filmu: Jak to vypadá s pokračováním | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest