Ulice strachu – 2. část: 1978: Trailer představuje pokračování Netflix hororu

Ulice strachu – 2. část: 1978: Trailer představuje pokračování Netflix hororu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Ve druhé části hororové trilogie se vypravíme do minulosti, kde se na letním táboře rozpoutalo zabijácké peklo.

V pátek Netflix uvedl první část trilogie Ulice strachu (Fear Street). Jednotlivá pokračování nabídne pouze s týdenními rozestupy, kdy se každý další celovečerní snímek vrací dál a dál do historie, aby opět o něco víc poodhalil kletbu která sžírá hrdiny z přítomnosti.

Druhá část, nazvaná Ulice strachu – 2. část: 1978, se odehrává v roce 1978 v táboře Nightwing. Táborníci a oddíloví vedoucí jsou z prosperujícího města Sunnyvale, a pak jsou tu ještě táborníci a táboroví údržbáři z chudého města Shadyside. Mezi oběma skupinami je příkop, ale když děsivá historie obou měst ožije, musejí spolupracovat a rozřešit strašidelnou záhadu dřív, než bude příliš pozdě.

Z prvního snímku se vracejí Kiana Madeira, Jordyn DiNatale a Jordana Spiro, které nově doplňují Sadie Sink, Emily Rudd, McCabe Slye, Gillian Jacobs, Ryan Simpkins, Ted Sutherland a Chiara Aurelia. Opět režíruje Leigh Janiak a trilogie vychází z knižní předlohy R.L. Stinea. Ten je známý především jako autor literatury pro mládež, aktuální trilogie je však překvapivě mládeži nepřístupná. Dvojku uvidíme v pátek 9. července.

Galerie: 2

Ulice strachu – 2. část: 1978: Trailer představuje pokračování Netflix hororu | Fandíme filmu Ulice strachu – 2. část: 1978: Trailer představuje pokračování Netflix hororu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest