Rychle a zběsile 9 mělo jít tento víkend do kin - ohlédněte se za celou sérií

Rychle a zběsile 9 mělo jít tento víkend do kin - ohlédněte se za celou sérií | Fandíme filmu
Nového přírůstku do rychlé a zběsilé série jsme se bohužel tento týden kvůli pandemii nedočkali. Pojďme si tedy alespoň zavzpomínat na bohatou historii.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9
  10. Kapitola č.10

Rychle a zběsile 9 (2021)

K sérii se po několika letech vrátil režisér Justin Lin a spolu s ním také postava Hana (Sung Kang), který byl zdánlivě již několik let mrtvý. Jak je možné, že je živ a zdráv, zatím odhaleno nebylo. Po krátké pauze se také k rychlé partě znovu přidává Jordana Brewster, kterou scenáristé v minulosti vyškrtli po tom, co zemřel Walker a dvojice společně odjela žít mírumilovným životem. Proč se vrací do akce bez svého manžela, je prozatím zahaleno tajemstvím, stejně jako to, proč týmu ve svízelné situaci nepomáhá Hobbs. A kdo všechny ty výbuchy a létající auta způsobil tentokrát? Nikdo menší než léta zamlčovaný Torettův mladší bratr, kterého ztvárnil pořízek John Cena. Jak se rychlé a zběsilé partičce v novém složení bude dařit, se nicméně opravdu dozvíme až za rok

PS: Když už tenhle víkend nemůžeme vyrazit na devítku do kina, který díl si doma dáte jako cenu útěchy? Dejte vědět v komentářích.

Příspěvek poprvé vyšel v roce 2013. Znovu jej v aktualizované podobě připomínáme v rámci rubriky "staré ale dobré". V ní novějším čtenářům připomínáme starší tematické příspěvky, které jsou dodnes aktuální a zpestří vám dobu, v níž se velká většina filmových novinek točí primárně kolem koronaviru a jeho dopadů.

« Předchozí kapitola
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest