Blake Lively pozve dál kolemjdoucí a už se jich nezbaví

Blake Lively pozve dál kolemjdoucí a už se jich nezbaví | Fandíme filmu
Lionsgate
V psychologickém thrilleru We Used To Live Here se bývalí nájemníci vetřou do svého starého domu.

Netflix zakoupil práva na novelu We Used to Live Here (Dřív jsme tu bydleli). Psychologický thriller napsal Marcus Kliewer, jenž k tomu využil sekci diskusního fóra Reddit, zvanou „nosleep“ (zhruba „neusneš“). V té si uživatelé mezi sebou sdílejí strašidelné příběhy. Kliewerův příběh vzbudil takový rozruch, že se momentálně draží práva na knižní vydání a Netflix za několik set tisíc dolarů zakoupil práva ke zfilmování.

K projektu se hned připojila Blake Lively (Super drbna, Věčně mladá, Mělčiny), která film produkuje a zahraje si v něm hlavní roli. Bude představovat majitelku domu, které někdo zaklepe na dveře. Přítel je zrovna v práci, a tak otevře a za dveřmi najde muže, jeho ženu a děti. Působí zvláštním dojmem a tvrdí, že v domě v minulosti žili a rádi by se podívali, jak vypadá dnes. Sama majitelka se s domem teprve sžívá a věci začínají být postupně divnější a divnější, když udeří sněhová vánice a uvězní předchozí majitele uvnitř. Ti nadále odmítají odejít, majitelka se jich nedokáže zbavit a jak se situace vyvíjí, začíná žena litovat, že rodince kdy otevřela.

Lively je talentovaná herečka, zápletka zní zajímavě a nejrůznějším thrillerům se na Netflixu často daří. Teď už tedy bude záležet především na tom, jakého se podaří najít režiséra a jak se látky zhostí.

Foto je ilustrační: Blake Lively ve filmu Nebezpečná laskavost

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest