Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno!

Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 17 obrázků
Natáčení je u konce a my pro vás máme oficiální synopsi, další herecká jména a nášup fotek a videí.

Je tady další porce novinek ze světa Prciček. A začneme hned tou nejaktuálnější. Režisér Jon Hurwitz na svém twitteru oznámil, že 6. srpna padla poslední klapka a teď už film čeká pouze postprodukce. Takže už to možná nebude dlouho trvat a uvidíme první teaser trailer. A dobrých novinek není konec. Herecká soupiska vypadala už takhle fantasticky (naposledy jsme vám dali vědět, že se v Třídním srazu vrátí John Cho, alias mistr MCBP), ale přesto dál narůstá!

Z fotek na twitteru je zřejmé (viz galerie), že se na place minimálně zastavil Chris Owen, alias Šerminátor. Takže to by bylo, aby ve filmu nedostal alespoň nějaké to cameo! Natasha Lyonne je zpátky oficiálně, což jí jedině prospěje. Její poslední „slušný“ film byl Blade: Trinity. Od té doby hrála akorát v samých bezejmenných projektech a topila se v drogách. Třeba jí Třídní sraz pomůže resuscitovat kariéru. A aby byl seznam navrátilců kompletní, chybí nám už jen Jimova máma, mistr MCBP číslo 2 a Stiflerův mladší brácha. Tak držet palce, třeba se můžeme těšit na další překvápka. Již potvrzení herci mezitím poskytují rozhovory jako diví:

 

Co vyzradili herci v rozhovorech?

Mena Suvari nedávno poskytla rozhovor serveru Actress Archives, ve kterém neřekla prakticky nic. Akorát tvrdí, že osmička je nejvtipnější díl celé série, a že neví, jestli bude Třídní sraz následovat nějaké pokračování. Což samozřejmě nic neznamená, ale vzhledem k tomu, že myšlenku nevyvrátila, si můžeme být celkem jistí, že v případě dalšího dílu s ní můžeme opět počítat.

Producent (a spolurežisér jedničky) Chris Weitz si pochvaloval, jaká na place panovala výborná pohoda a nostalgie. Přesvědčit se můžete ve videu magazínu Digital Spy, ale informační hodnota mini-rozhovoru je prakticky nulová. Mnohem sdílnější byl Sean William Scott. Ne že by toho směl mnoho prozradit, ale jeho interview pro Eonline je alespoň legrace, ten chlap to prostě v sobě má. A co jsme se dozvěděli o Stiflerovi? Že se vůbec nezměnil a i jako třicátník se pořád snaží balit osmnáctky.

Alyson Hanningan také potvrdila, že se celý štáb výborně baví a pak serveru Digital Spy prozradila, že se film bude soustředit především na vztah Jima a Michelle, kteří se snaží vrátit svému manželství jiskru, ale trošku se jim při tom plete pod nohy rodičovství. A závěrem John Cho Collideru prozradil, že si kvůli American Reunion nechal narůst legrační knírek. Thomas Ian Nicholas (Kevin) má rovnou celou bradku a stejnému serveru potvrdil, že jeho postava se nijak zvlášť nezměnila. Pořád je to ten tmel party, který třídní sraz v podstatě naplánuje. V osobním životě pracuje jako architekt a je ženatý. Nicholas ještě dodal, že se během natáčení příliš neimprovizovalo, protože Jon Hurwitz a Hayden Schlossberg (scénář a režie) mají sérii zmáknutou a přesně ví, co postavám sedne.

 

Oficiální synopse

Prci, prci, prcičky: Třídní sraz je komedie, ve které se po více než deseti letech vrací postavy z filmu Prci, prci, prcičky, aby se sešly na středoškolském srazu. Během jednoho dlouhého víkendu zjistí, co se změnilo, kdo se vůbec nezměnil, a že ani velká vzdálenost nedokáže zpřetrhat opravdová přátelství. V roce 1999 se v malém městečku Michigan kluci snažili přijít o panictví. V následujících letech to Jim dal dohromady s Michelle, zatímco Kevin s Vicky se rozešli a Oz s Heather odcizili. Zato Finch pořád touží po Stiflerově mámě. Teď se přátelé vrací domů, aby si spolu zavzpomínali (a nechali se inspirovat) na hormony zmítané teenagery, kteří stvořili komediální legendu.

Toliko suchá synopse od Universalu. Nic, co bychom už nevěděli. Zajímavé je snad jedině potvrzení Finchovi touhy po Stiflerově mámě. Naposledy jsme věděli jenom to, že by Posera rád udolal Michellinu žhavou kamarádku z hudebního tábora. A nic proti žhavým kamarádkám, ale nějaké ty jistoty člověk v životě potřebuje, takže Go Stiflerova mámo, go!

PS: Dnešní videa z natáčení stojí za prd, ale třeba se mezi vámi najde pár kovaných fanoušků, kteří je ocení.

 

Prci, Prci, Prcičky 8: Video z natáčení 1

 

Prci, prci, prcičky 8: Video z natáčení 2

 

Galerie: 18

Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Je dotočeno! | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest