Krvavě rudé nebe: Delší upoutávka představuje upíří Netflix novinku

Krvavě rudé nebe: Delší upoutávka představuje upíří Netflix novinku | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Upíry už jsme viděli ve všemožných situacích, ale na palubě uneseného letadla je nepotkáváme zrovna denně.

Snímek Krvavě rudé nebe (Blood Red Sky) se zatím představil v kratičké upoutávce. Teď je tu daleko delší trailer, jenž blížící se thriller od Netflixu přibližuje důkladněji. Snímek pojednává o únosu transatlantického letu, který se vyvine zcela nečekaným způsobem. Na palubě je totiž krom běžných rukojmí také matka se synem, jež je ochotná udělat naprosto cokoliv, aby své dítě ochránila. Potíž pro únosce spočívá v tom, že to není žádná obyčejná žena, dokonce ani skvěle vycvičená „G.I. Jane“. Tahle dáma je ve skutečnosti upír. Do Spojených států letěla, aby se svého prokletí pokusila zbavit. Zahnaná do kouta se jej naopak rozhodne využít ve svůj prospěch.

Zveřejněná upoutávka slibuje solidní monster zábavu, kde snad nebude chybět plíživé napětí, vzrušující manévry s letadlem a hektolitry krve. Peri Baumeister v roli matky má na první pohled tu správnou míru odhodlání a Dominic Purcell jako nebezpečný terorista taky funguje, takže snad nás čeká na Netflixu solidní thrillerová podívaná. Přesvědčíme se 23. 7.

Letadlo kdesi nad Atlantikem unesou teroristi a žena, která cestuje se synkem a trpí záhadnou nemocí, kvůli tomu musí odhalit svoje temné tajemství. Režíruje Peter Thorwarth, v hlavních rolích Graham McTavish, Dominic Purcell, Peri Baumeister, Roland Møller nebo Chidi Ajufo.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 4

Krvavě rudé nebe: Delší upoutávka představuje upíří Netflix novinku | Fandíme filmu Krvavě rudé nebe: Delší upoutávka představuje upíří Netflix novinku | Fandíme filmu Krvavě rudé nebe: Delší upoutávka představuje upíří Netflix novinku | Fandíme filmu Krvavě rudé nebe: Delší upoutávka představuje upíří Netflix novinku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest