Rogue Squadron: Příští Star Wars film odhalil scenáristu

Rogue Squadron: Příští Star Wars film odhalil scenáristu | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 2 obrázky
Hvězdné války od režisérky Wonder Woman znají svého autora.

Loni v prosinci bylo oznámeno, že režisérka Wonder Woman Patty Jenkins natočí snímek ze světa Star Wars nazvaný Rogue Squadron. Snímek má představit novou generaci vesmírných stíhacích pilotů. Snímek si bude brát jistou inspiraci z videoher Rogue Squadron a pro Jenkins bude snímek taktéž osobní, protože její otec sloužil u letectva a padl v boji. Zatím je tajemstvím, do jakého období bude film zasazený, popřípadě zda se objeví jakákoliv známá postava.

Snímek byl dokonce tak tajuplný, že jsme doteď nevěděli dokonce ani to, kdo napíše scénář. Teď teprve bylo odhaleno, že se úkolu chopil Matthew Robinson. Ten dosud napsal spolu s Rickym Gervaisem Umění lhát, krom toho se podílel na podivnosti Monster Trucks, pracoval na rodinném filmu Dora a ztracené město, na sci-fi Láska a příšery nebo na chystaném pokračování Na hraně zítřka. Zatím tedy bohužel nemá k životopisu nic, čím by se mohl vyloženě vytáhnout. Tak snad se předvede v tom nejlepším světle právě na Rogue Squadron.

Už letos na podzim má začít preprodukce, aby se v příštím roce mohlo začít natáčet. České datum premiéry je stanovené na 21. prosince 2023.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 3

Rogue Squadron: Příští Star Wars film odhalil scenáristu | Fandíme filmu Rogue Squadron: Příští Star Wars film odhalil scenáristu | Fandíme filmu Rogue Squadron: Příští Star Wars film odhalil scenáristu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest