Midnight in the Switchgrass: Megan Fox jako návnada na úchyly

Midnight in the Switchgrass: Megan Fox jako návnada na úchyly | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Pusťte si trailer na nový kriminální thriller s Megan Fox, Brucem Willisem a Emilem Hirschem v hlavních rolích.

Na nové filmy Bruce Willise tu obvykle dost nadáváme, tak tentokrát tentokrát ho raději obejdeme a začneme od Megan Fox. Herečka známá především pro svoje účinkování v Transformers si ve snímku Midnight in the Switchgrass zahrála vyšetřovatelku FBI Rebeccu, jež společně se svým parťákem Karlem (Willis) vyšetřuje v Texasu obchod bílým masem. Během nejnovějšího případu dvojice narazí na řádění brutálního sériového vraha a spojí síly s místním rangerem Byronem (Emile Hirsch), který už se případu léta věnuje. Když je sama Rebecca unesena, mají její kolegové jen několik hodin na to, aby ji našli a zachránili jí život.

Snímek je inspirovaný skutečným případem sériového vraha, jenž byl podezřelý ze znásilnění a vraždy více než padesáti žen. Režíruje nováček Randall Emmett, který se dosud živil jako producent. Krom nejrůznějších Willsiových béček se může pochlubit například snímky 2 zbraně nebo Irčan. Scénář napsal začínající Alan Horsnail. Dále hrají Lukas Haas, Machine Gun Kelly (alias Colson Baker), Caitlin Carmichael nebo Sistine Stallone. Datum uvedení snímku na VOD je stanovené na 23. července 2021.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 2

Midnight in the Switchgrass: Megan Fox jako návnada na úchyly | Fandíme filmu Midnight in the Switchgrass: Megan Fox jako návnada na úchyly | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest