Amerika: Film – Komediální novinka Netflixu slibuje hromadu absurdního humoru

Amerika: Film – Komediální novinka Netflixu slibuje hromadu absurdního humoru | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Můžeme doufat v nejzábavnější „americký“ film od Team America? Pusťte si trailer a přesvědčte se.

Americké vlastenectví je terčem vtipů nejen pro zbytek světa, ale i pro některé Američany, kteří chápou, že Spojené státy nejsou zas až takové terno, jaké mají potřebu samy sobě neustále nalhávat. Teď se do „ryzí Ameriky“ opře snímek Amerika: Film (America: The Motion Picture), v němž dá George Washington (s motorovou pilou v ruce) dohromady partičku rebelů, která má v plánu zažehnout revoluci.

Snímek je animovaný a totálně utržený ze řetězu. Na historickou přesnost se až tak nedbá, hlavní je smysl pro humor, pak trocha toho vlastenectví a případně nějaké to popichování klišé. Animovaný snímek dává na první pohled vzpomenout na celovečerní South Park, popřípadě na Team America, taktéž vysoce vlasteneckou záležitost, v níž nevystupovali živí herci.

Snímek pro Netflix připravili tvůrci, kteří se podíleli na projektech jako Archer, Spider-Man: Paralelní světy, Expendables nebo Magic Mike. Do boje se tak pustí historické figury, roboti nebo neonoví striptéři. Snímek zrežíroval Matt Thompson, napsal jej Dave Callahan. Hlasy postavám propůjčili Channing Tatum, Jason Mantzoukas, Olivia Munn, Bobby Moynihan, Judy Greer, Will Forte, Raoul Max Trujillo, Killer Mike, Simon Pegg a Andy Samberg. Mezi producenty figurují také Phil Lord a Chris Miller, komediální géniové zodpovědní za Lego příběh či Spider-Mana: Paralelní světy.

Netflix snímek uvede 30. června.

Zdroj: Netflix

Galerie: 4

Amerika: Film – Komediální novinka Netflixu slibuje hromadu absurdního humoru | Fandíme filmu Amerika: Film – Komediální novinka Netflixu slibuje hromadu absurdního humoru | Fandíme filmu Amerika: Film – Komediální novinka Netflixu slibuje hromadu absurdního humoru | Fandíme filmu Amerika: Film – Komediální novinka Netflixu slibuje hromadu absurdního humoru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest