Secret Invasion: Pro špionážní Marvel sérii vznikla fungl nová postava

Secret Invasion: Pro špionážní Marvel sérii vznikla fungl nová postava | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 1 obrázek
Občas Marvel neloví v komiksech, ale vymyslí si pro svůj filmový svět postavy zcela nové.

Marvel pokračuje v obsazování svojí dalších chystané minisérie – Secret Invasion. Špionážní paranoidní příběh vrací do hry Nicka Furyho (Samuel L. Jackson) a Talose (Ben Mendelsohn), staré harcovníky z Captain Marvel. K těm se už stačila připojit řada nováčků. Nejprve byl obsazený Kingsley Ben-Adir jako záporák. Odhaduje se, že by mohl představovat vládce skrullského impria. Dále byla angažována oscarová představitelka britské královny Olivia Colman. Zřejmě do role blíže nespecifikované postavy, jež by měla hodně času trávit ve společnosti Nicka Furyho. V sérii vystoupí Emilia Clarke ze Hry o trůny. Podle spekulací by mohla hrát agentku Abigail Brand. A blíže nespecifikovanou roli dostal také Killian Scott.

Teď dosavadní obsazení rozšiřuje další nová tvář. Přidal se veterán Christopher McDonald. Ten se dostal do širšího povědomí filmem Thelma a Louise Ridleyho Scotta, následovaly Otázky a odpovědi Roberta Redforda, Happy Gilmore, Fakulta Roberta Rodrigueze, Železný obr Brada Birda nebo Rekviem za sen Darrena Aronofskyho. Podle informací serveru Deadline pro Christophera vznikla úplně nová postava, jež v komiksech neexistuje, u které se počítá s možností, že se objeví i v dalších minisériích nebo celovečerních filmech.

Secret Invasion (Tajná invaze) je v komiksech velká událost, během níž zlí vesmírní Skrullové infiltrovali vysoké pozice na Zemi a díky tomu, že na sebe dokážou vzít lidskou podobu, pronikli i do řad superhrdinů. Když celá věc praskne, hrdinové se stávávají paranoidními a vzájemně si nedůvěřují. Šéf Marvel Studio Kevin Feige uvedl, že v hrané podobě nebude mít Tajná invaze takové měřítko jako v komiksech, ale témata dvojníků, paranoie a vzájemné nedůvěry zůstávají stěžejní. Se Skrully jsme se poprvé potkali v Captain Marvel, kde však hrdinka potkala jejich umírněnou frakci. Pak jsme se s nimi setkali ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde v přátelském duchu spolupracovali s Nickem Furym. Na představení nepřátelských Skrullů zatím čekáme.

V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Olivia Colman, Emilia Clarke, Killian Scotta Kingsley Ben-Adir. Hlavním scenáristou je Kyle Bradstreet, režírují Thomas Bezuch a Ali Selim.

Zdroje: Deadline

Galerie: 2

Secret Invasion: Pro špionážní Marvel sérii vznikla fungl nová postava | Fandíme filmu Secret Invasion: Pro špionážní Marvel sérii vznikla fungl nová postava | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest