Dwayne Johnson si zahraje komiksového super psa

Dwayne Johnson si zahraje komiksového super psa | Fandíme filmu
Warner Bros.
Chystá se animák DC League of Super-Pets, v němž jsou v hlavní roli mazlíčci superhrdinů.

V březnu se objevil přehled chystaných DC projektů. Vedle již rozpracovaných filmů či seriálů bylo na seznamu také pár novinek. Od té doby už jsme dostali bližší podrobnosti o Batgirl a Green Lantern v posledních dnech nabírá obsazení. Čerstvě jsou tu zprávy o asi nejbizarnějším projektu celého seznamu: DC League of Super-Pets. Prapůvodně byl snímek ohlášený už v roce 2019, ale od té doby o něm nepadlo ani slovo. Až teď.

A čerstvá novinka není malá. Do jedné z hlavních hlasových rolí byl obsazený Dwayne Johnson. Ten v chystaném animáku namluví Supermanova psa Krypta. Snímek pojednává o tom, jak se Krypto spojil s létající kočkou, aby bojoval se zločinem, když byl Superman na dovolené. Fanoušci předpokládají, že onou kočkou Streaky the Supercat, která v komiksech patří Supergirl. Kočka zatím obsazena nebyla. Johnson má zkušenosti jak s komiksovými filmy (točí Black Adama), tak s dabováním animáků – úspěšně namluvil Mauiho v Disneyho Moaně. Johnson je také producentem filmu.

Snímek připravují Jared Stern (scenárista Raubíře Ralfa, Lego Batmana) a Sam Levine (Raubíř Ralf). Aktuálně se hledají představitelé dalších zvířecích i lidských rolí a s premiérou snímku se počítá na 20. 5. 2022.

Foto je ilustrační (Black Adam)

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest