Loki: Nová upoutávka nás seznamuje se „strážci času“

Loki: Nová upoutávka nás seznamuje se „strážci času“ | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Thorův bratr nadělal neplechu v linii času a časová policie jej přinutí věci napravit.

Před pár dny se Loki pochlubil novou ukázkou, v níž jsme se blíže seznámili s agentem Mobiem M. Mobiem (Owen Wilson). Krátce na to se objevila nová ukázka. Tentokrát nejde o klip s konkrétní scénou, ale o klasický spot, tedy o sestřih různorodých záběrů. Výživná minutovka nás blíže seznamuje se zápletkou nové série. Loki (Tom Hiddleston) nadělal paseku v linii času. Dopadla jej přitom „časová policie“ Time Variance Authority. A to jej teď nutí vlastní chyby napravit, pokud nechce skončit vymazaný z existence.

Ukázka zábavným způsobem proti sobě staví TVA a Lokiho. Time Variance Authority je navenek neškodná, veselá organizace, která to myslí dobře a nepůsobí nikterak nebezpečně. Při bližším pohledu je však patrné, že se ve skutečnosti s ničím a nikým příliš nemaže. I rebel Loki tak musí srazit patky a alespoň trochu poslouchat. Jakkoliv se to neobejde bez spousty brblání, poznámek a pokusů o vzpouru. Je patrné, že právě tahle zábavná dynamika bude srdcem série, kterou pak na další úroveň posunou hrátky s časem, návštěvy rozmanitých míst a „kosmické“ monumentální výjevy, na které Loki při svých cestách narazí.

Minisérie začíná poté, co Loki během událostí Avengers: Endgame ukradl (už podruhé) Tesseract a uprchl. Zadrží jej Time Variance Authority, byrokratická organizace, jež existuje mimo čas a prostor. Loki se organizaci musí zpovídat ze svých zločinů proti posvátné linii času. Loki má na výběr: Buď se nechá vymazat z reality, anebo pomůže s polapením ještě větší hrozby. Režíruje Kate Herron, vrchním scenáristou je Michael Waldron. V hlavních rolích Tom Hiddleston, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku a Richard E. Grant. Premiéra proběhne 11. června 2021.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 2

Loki: Nová upoutávka nás seznamuje se „strážci času“ | Fandíme filmu Loki: Nová upoutávka nás seznamuje se „strážci času“ | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest